Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Αγγελική Spoiler (25/06): Το «αντίο» των πρωταγωνιστών

Οι εξελίξεις στην «Αγγελική Spoiler» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Κάθε ΔευτέραΤρίτηΤετάρτηΠέμπτη στον ALPHA η Αγγελική στις 22:00 μαζί σας.

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί.

Οι ήρωες της «Αγγελικής» της δραματικής σειράς του «Αlpha» έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες αποφάσεις

Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού.

Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών…

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς Αγγελική που βλέπουμε στον ALPHA. Συντονισμένοι καθημερινά με Spoiler από το Sports365.gr.

Το «αντίο» των πρωταγωνιστών

Τα γυρίσματα του τελευταίου συνταρακτικού επεισοδίου της σειράς του «Alpha», «Αγγελική». Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα για τα συναισθήματά τους, την πλοκή αλλά και για το τι σημαίνει η σειρά για εκείνους.

“Με τα δύο συνεργεία της σειράς, με τις κάμερες στο φουλ, με κινηματογραφική ματιά, η Ναταλία Γερμανού ρωτάει για όλους και για όλα και παίρνει απαντήσεις. Για την ατμόσφαιρα των γυρισμάτων, για τις παρέες που δημιουργήθηκαν, για τα ευτράπελα, για τις πιο συγκινητικές ή τις πιο αστείες στιγμές, τις στιγμές που θα δεν θα ξεχάσουν κι αυτές που θα τους ακολουθούν στα επόμενα βήματά τους.(Από το δημοσίευμα ZinaPost.gr)

Η «Αγγελική» κάνει wrap με Ναταλία, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Μην το χάσετε!

Αγγελική: Πίσω από τις κάμερες…

Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου στις 23:00 στον Alpha.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ – Το  «αντίο» των πρωταγωνιστών – Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα,  λίγο πριν ακουστεί το τελευταίο cut

Ένας αποχαιρετισμός δεν είναι πάντοτε μόνο ένα «αντίο». Είναι και η πληρότητα που αισθάνεται κανείς όταν κάτι όμορφο τελειώνει. Το «χνάρι» που αφήνει, αυτό που παίρνει ο καθένας μαζί του. Η «Αγγελική», η αγαπημένη σειρά του Alpha, η οποία  ολοκληρώνεται τις επόμενες δύο εβδομάδες με συγκλονιστικά επεισόδια, θα μας ακολουθεί όλους – πρωταγωνιστές αλλά και τηλεθεατές.

Αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του «Happy Day» στο τελευταίο γύρισμα.

Το  «Happy Day» βρέθηκε backstage  στο τελευταίο γύρισμα της αγαπημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», η οποία αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, απέκτησε φανατικό κοινό, έγινε νούμερο ένα trending topic στο twitter. Διαβάστε εδώ, τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές, λίγο πριν  το τελευταίο cut:

Μαίρη Μηνά (Αγγελική): Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μας. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Νοσταλγία, συγκίνηση….Δεν έχει μεταβολιστεί μέσα μου η ιδέα ότι τελειώνουμε.

Δήμητρα Σιγάλα (Σοφία): Μου φαίνεται απίστευτο ότι πέρασαν 10 μήνες σαν νεράκι. Καταφέραμε να βγάλουμε μια πολύ ωραία σειρά, μέσα στις δυσκολίες της καραντίνας με πολύ μεράκι από όλους, μπρος και πίσω από την κάμερα… Έτσι πέρασαν οι 10 μήνες. Με πολύ ωραίο συναίσθημα.

Μαρία Φιλίππου (Λένα): Για μένα η Αγγελική ήταν ένα διαμάντι στην καριέρα μου. Λάτρεψα τη Λένα. Η Λένα είναι πολλές γυναίκες αναγνωρίσιμες, γυναίκες που γνωρίζω κι αγαπώ.

Μέλπω Κωστή (Όλγα): Υπάρχει μία θλίψη, όταν τελειώνει μία δουλειά.

Νίκος Ψαρράς (Ανδρέας): Πάντοτε όταν ένας ρόλος τελειώνει, λες ένα «αντίο». Ένας αποχωρισμός είναι πάντα δύσκολος. Το ευτύχημα είναι ότι κάτι καινούργιο ξεκινά, έτσι υπάρχει ελπίδα και χαρά.

Μαριέλα Δουμπού (Δανάη): Είμαι τρομερά συγκινημένη. Είναι όλη η εβδομάδα φορτισμένη. Είχε δημιουργηθεί ένα υπέροχο κλίμα από όλους, συντελεστές, ηθοποιούς, συνεργείο. Είναι λυπηρό που δεν θα βρισκόμαστε καθημερινά. Έχουμε γίνει οικογένεια.

Άλκηστις Ζιρώ (Κατερίνα): Είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Χθες έκλαψα πολύ. Νομίζω ότι μόλις ολοκληρωθεί και η τελευταία σκηνή, μόλις ακουστεί το τελευταίο cut, θα πλαντάξω στο κλάμα.”

Στο τελευταίο, συγκινησιακά φορτισμένο, επεισόδιο της σειράς «Αγγελική» βρέθηκαν η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του «Happy Day», όπου μίλησαν με τους πρωταγωνιστές και απαθανάτισαν την τελευταία ομαδική σκηνή.

loading...