Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Διαφωνώ με τον ΣΚΑΙ γιατί…»-Άδειασε και την εκπομπή της Σκορδά[video]

Με το που ξεκίνησε το σημερινό 11/9 live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης κατευθείαν θέλησε να πάρει θέση για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη με τις σ3ξιστικές αναφορές και την ατάκα για βιασμό , που τον οδήγησε στην αποπομπή του από το σπίτι. Ωστόσο, το λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, στην αρχή, είπε πως «είναι γεγονός που μας στενοχώρησε, με την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα, αλλά το live streaming. Καταδικάστηκε από μας και την ελληνική κοινωνία».

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε. Ο κ. Μικρούτσικος πριν πάρει το μέρος του ΣΚΑΙ λέγοντας πως δεν φταίει το κανάλι, καθώς δεν έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, αλλά ούτε και κανένα πλάνο του παίκτη, «άδειασε» την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όπως είπε ο ίδιος, η εκπομπή έπαιξε το απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε και στην συνέχεια ανακοίνωσε στον αέρα πως από εδώ και στο εξής μετά το συγκεκριμένο άσχημο γεγονός δεν θα προβάλει καθόλου το Big Brother. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν φανερά ενοχλημένος με το Πρωινό και την απόφαση.

«Ήμουν καλεσμένος μιας εκπομπής, προκειμένου να μιλήσω για το Big Brother και ο σταθμός της, πριν προβληθεί, ζήτησε να σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόγραμμα. Συγχαίρω τον ΣΚΑΪ, γιατί απομόνωσε και έκοψε το σημείο εκείνο του live streaming. Δεν έπαιξε κανένα στιγμιότυπο, έβγαλε ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα και διαχειρίστηκε το θέμα με φοβερή λεπτότητα και ευαισθησία, κόβοντας… σύρριζα την κεφαλή του κακού. Συμφωνώ απόλυτα και το χειροκροτώ. Δεν πρέπει να φτάσουν να ηθικολογούν άνθρωποι, που τα λένε απλά λόγω του ανταγωνισμού και δεν έχουν καμία ευαισθησία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, όμως, μίλησε και για τη διαφωνία του με το σταθμό, τονίζοντας πως «ήθελα να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Αντώνη απέναντι. Θα ήμουν καταπέλτης, θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, αν σκέφτεται αυτά που λέει, θα τον ανίχνευα».

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.