Αν ο πρώην σου σε θέλει για φίλη μάλλον είναι ψυχοπαθείς!

Ο πρώην σου – Μια νέα έρευνα έρχεται να υποστηρίξει ότι κάτι δεν πάει καλά με πολλούς που θέλουν φιλίες με πρώην. ο πρώην σου 

Κάποιοι πιστεύουν ότι το να κρατάς φιλικές σχέσεις με τους πρώην είναι δείγμα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης και κάποιοι άλλοι, που τυχαίνει να είναι και επιστήμονες, όχι μόνο δε συμφωνούν αλλά λένε ότι μια τέτοια τακτική μπορεί να δείχνει ψυχολογικά προβλήματα.

Τα άσχημα νέα για όσους αφήνουν στη ζωή τους ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουν ποια ερωτική σχέση, έρχονται από του ψυχολόγους στο Oakland University που με μια έρευνα που έκαναν σε 861 άτομα, προσπάθησαν να μπουν σε αυτή τη γκρίζα ζώνη. ο πρώην σου

Όπως διαπιστώθηκε, οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο της Σκοτεινής Τριάδας, έχουν την τάση να κρατάνε φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους, για στρατηγικούς και πρακτικούς λόγους. Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, το συγκεκριμένο σύνδρομο έχει κάτω από την ομπρέλα τα εξής χαρακτηριστικά: ναρκισσισμό, μακιαβελισμό (χειρισμό και εκμετάλλευση των άλλων) και ψυχοπάθεια.

Με λίγα λόγια, την επόμενη φορά που θα χωρίσεις και ο πρώην θα θέλει να είστε φίλοι, σκέψου το διπλά. Τα κίνητρα δεν είναι πάντα καλά ενώ η προσωπικότητα του μπορεί να μην είναι εκείνη που νόμιζες.

Πηγή:Ladylike

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.