MasterChef: Ποιος αποχώρησε χθες 4/3 χωρίς βαθμολογία -Δεν δοκίμασαν καν το πιάτο του! “Έσπασαν” οι συμπαίκτες του στην αποχώρησή του

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η χθεσινή αποχώρηση από το Mastechef 6 με τους τρεις κριτές να δίνουν άκυρο σε παίκτη! Ποιος αποχώρησε χθες 4/3 από το MasterChef; Ποιοι ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, τι συνέβη και οι σεφ άφησαν χωρίς βαθμολογία το ένα από τα τρία πιάτα;

Και όμως συνέβη και αυτό στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef6 από το οποίο έμελλε ν’ αποχωρήσει με δάκρυα στα μάτια ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Το αντίο στο νεαρό μάγειρα συνοδεύτηκε και από μία σειρά καβγάδων των παικτών της μπλε ομάδας, οι οποίοι στο σύνολό τους δεν ψήφισαν με μαγειρικά κριτήρια αλλά με το βλέμμα στραμμένο στις βαθμολογίες των πιάτων και στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ποιος αποχώρησε χθες 4/3 από το Masterchef 6

Ανδρική υπόθεση χθες η δοκιμασία αποχώρησης από το Masterchef 6 με τα μέλη της μπλε ομάδας να βγάζουν στον τάκο αρχικά το Νικήτα, τον Πέτρο, το Σταύρο και τη Βασιλική. Ωστόσο επειδή οι δύο τελευταίοι ισοψήφισαν ο αρχηγός των μπλε ο Δημήτρης κλήθηκε να “σώσει” τελικά τη Βασιλική με τον Πέτρο να μαγειρεύει με τους άλλους δύο συμπαίκτες του.

Αποστολή των τριών παικτών να αντιγράψουν ένα πιάτο με την υπογραφή του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου με το αρνί στη λαδόκολλα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο χρόνος δεν ήταν τελικά με το μέρος του Πέτρου, ο οποίος δεν πρόλαβε να στήσει πιάτο, αφήνοντας σχεδόν όλες τις παρασκευές του εκτός. Η προσπάθειά του δεν αξιολογήθηκε από τους κριτές και τον δημιουργό του, οι οποίοι του έδειξαν άκυρο και συγκεκριμένα κενά καρτελάκια. Όπως ανέφερε ο Κουτσόπουλος το πιάτο δεν βαθμολογήθηκε γιατί δεν περιείχε όλες τις παρασκευές.

Εκτός Masterchef 6 έμεινε τελικά ο Πέτρος με το Σταύρο να πλαντάζει στο κλάμα ισχυριζόμενος ότι έχασε ένα πολύ καλό του φίλο και το Νικήτα να βγαίνει πιο δυνατός απ’ αυτή τη δοκιμασία. «Αυτή την εξέλιξη δεν την περίμενα. Είναι δύσκολη στιγμή. Έκανα έναν πραγματικό φίλο μέσα στο MasterChef και μου είναι δύσκολο. Ο Πέτρος είναι θαυμάσιο παιδί. Είναι δύσκολος ο αποχωρισμός», δήλωσε ο Σταύρος.

Από την πλευρά του ο Πέτρος λίγο πριν βγάλει τη μαύρη ποδιά είπε τα εξής: «Κέρδισα πολλά πράγματα. Φεύγω γεμάτος. Έχω ανθρώπους εδώ μέσα που για το διάστημα που τους ξέρω είναι πολύ κοντά μου. Θα μου λείψουν πολύ έξω», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια. Σημειωτέον κατά την αποχώρησή του ο μόνος που δεν θέλησε να αποχαιρετήσει τον Πέτρο, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ήταν ο αρχηγός των μπλε, ο Δημήτρης.

Όλα όσα έγιναν στην ψηφοφορία

Αρχικά στην ψηφοφορία και λόγω της ήττας οι περισσότεροι παίκτες θεωρούσαν δίκαιο να είναι προτεινόμενος ο αρχηγός, ο οποίος και είχε αυτοπροταθεί την ώρα της δοκιμασίας σε περίπτωση ήττας. «Όχι δεν έχουμε αρχηγό. Ξεκάθαρα δεν έχουμε αρχηγό. Μας έβαλε σε μια διαδικασία να μην ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε και να αισθανόμαστε άσχημα. Δεν έπρεπε να προτείνει τον Πέτρο. Έπρεπε να βγει αυτός», είπε η Ελισάβετ. «Ο αρχηγός είναι εδώ και όποιος θέλει ας τον αμφισβητήσει», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης.

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τον Βασίλη να του εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να ψηφίσει τον Σταύρο. Ο νεαρός μάγειρας αποκάλυψε ότι ο Σταύρος τον πλησίασε και του είπε πως αν βγει στον τάκο θα τον….@#%$#@. Ο Σταύρος το παραδέχτηκε, υποστηρίζοντας πως το είπε χάριν αστειότητας. Στη μεταξύ τους διένεξη παρενέβη και ο Γιάννος: «Εγώ δεν ανέχομαι τέτοια πράγματα. Αν ακουμπάς τον Βασίλη ακουμπάς εμένα. Ο Βασίλης είναι αληθινός και θέλω να έχω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Δε θέλω δίπλα μου παράσιτα».

Αίσθηση πάντως προκάλεσαν και οι ψήφοι της Βασιλικής. Αρχικά «κάρφωσε» το όνομα του Νικήτα λέγοντάς του: «Μόλις τώρα έμαθα πως δεν είχες καμία σχέση με το ψάρι». Τη δεύτερη ψήφο της την έδωσε στον Σταύρο. “Σταύρο, λυπάμαι που έμαθα πως έκανες σκευωρίες πίσω από την πλάτη μου την προηγούμενη φορά. Είχα το καλύτερο ριζότο”, είπε η Βασιλική με τον Σταύρο να δηλώνει λίγο αργότερα on camera: «Νομίζω η Βασιλική είναι ο εγκέφαλος της σκευωρίας. Είναι πολύ έξυπνη. Ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους όπως έκανε με την Ελισάβετ, τον Βασίλη και τον Γιάννο. Το έπαιξε πολύ σωστά, στρατηγικά. Της εύχομαι καλή συνέχεια στο παιχνίδι. Η Βασιλική είναι πολύ καλή ηθοποιός. Το έπαιξε πολύ καλά και της δίνω Οσκαρ ηθοποιίας».

MasterChef 2022 | Οι κριτές δε βαθμολόγησαν το πιάτο του…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

MasterChefαποχώρησεαποχώρησηβαθμολογίαΔενδοκίμασανΈσπασανκανοιΠιάτοΠοιοςΣτηνσυμπαίκτεςΤοτουχθεςχωρίς