Χωρίς αγόρια και σαρωτικές αλλαγές έρχονται στον πέμπτο κύκλο!

Το Star ανακοίνωσε κι επίσημα ότι θα υπάρξει και πέμπτος κυκλος. Φέτος, τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα και γι αυτό θα υπάρξουν αλλαγές.

Το GNTM ολοκληρώθηκε εδώ και μήνες και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον πέμπτο κύκλο.

Δεν έμειναν ευχαριστημένοι στον βαθμό που περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής και από τώρα έχουν αρχίσει τα σχέδια τους, για τον επόμενο κύκλο. Μην ξεχνάμε οτι αυτό το ριαλιτι είναι ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του καναλιού.

Το Star ανακοίνωσε κι επίσημα ότι θα υπάρξει και πέμπτος κυκλος. Φέτος, τα νούμερα δεν ήταν τα αναμενόμενα και γι αυτό θα υπάρξουν αλλαγές. Το τηλεοπτικό κανάλι θα προσπαθήσει να κάνει πάλι το ριάλιτι νούμερο ένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Acun Ilicali προσπάθησε να κλέψει τον διαγωνισμό χωρίς επιτυχία. Το Star βλέποντας τις προθέσεις του, έσπευσε να κρατήσει για δύο χρόνια ακόμα στο κανάλι το GNTM.

Θα δούμε το παλιό κι αυθεντικό ριάλιτι, μόνο με κορίτσια!

Η παραγωγή είδε ότι τα αγόρια δεν πρόσθεσαν κατι παραπάνω στον διαγωνισμό, αλλά αντίθετα έριξαν τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Τέλος δεδομένο σχεδόν θα πρέπει να θεωρείται και η αλλαγή ορισμένων κριτών, αφού ορισμένοι έχουν κλείσει τον κύκλο τους….

Εχει γίνει ήδη γνωστό, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δε θα συνεχίσει και ο Γιώργος Καράβας ακούγεται πολύ έντονα ως αντικαταστάτης της.

Το σίγουρο είναι ότι ο πέμπτος κύκλος θα είναι διαφορετικός.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αγόριααλλαγέςέρχονταικαικύκλοπέμπτοΣαρωτικέςστονχωρίς