Χρύσα Παπά: Έδωσε το πιο δυνατό spoiler για την «Γη της Ελιάς» και το μέλλον Στάθη- Εύας!

H Xρύσα Παπά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την σειρά “Η Γη της Ελιάς”, ενώ αποκάλυψε και όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση του Στάθη και της Εύας.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, η οποία και φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega “Η γη της Ελιάς”.

Η Χρύσα Παπά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της Εύας, τον οποίο και καθημερινά παρακολουθούμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η ηθοποιός υπήρξε άκρως αποκαλυτπικη σχετικά με την σειρά, ενώ παράλληλα έδωσε και το πιο δυνατό spoiler, το οποίο και αφορούσε το μέλλον της σχέσης της με τον Στάθη Καπερνάρο…

Πως αισθάνεστε που είστε κομμάτι μιας πολύ επιτυχημένης σειράς, την οποία λατρεύουν οι τηλεθεατές;

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι στο Μega και πάλι και που για δεύτερη φορά συνεργάζομαι με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου σε αυτή την τόσο ωραία και αγαπητή σειρά. Είναι υπέροχο να παρουσιάζεις μια δουλειά που αγαπιέται κα να είσαι μέρος της. Είχαμε τόσο καλή συνεργασία στα δύο χρόνια του «Τατουάζ», που ήξερα πού πήγαινα.

Έχετε κοινά με τον τηλεοπτικά σας ρόλο, την Εύα;

Στους ρόλους μου, ως συνήθως, εξαρχής δεν ψάχνω τα κοινά μας στοιχεία, αλλά ξεκινώ να ανακαλύπτω τον εκάστοτε χαρακτήρα. Με τον καιρό, φυσικά, κάπου συναντιόμαστε και δίνω και δικά μου στοιχεία. Η Εύα είναι ένας ρόλος που ως προσωπικότητα έχει κοινά με εμένα. Συναντιόμαστε στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τη ζωή…

Με τον Στάθη τι μέλλον θα έχει η Εύα;

Με τον Στάθη θα δούμε να φτάνει η σχέση τους σε ένα τέλμα και σε εκείνο το σημείο όπου θα πρέπει να αποφασίσουν πώς και αν θα συνεχίσουν,., θα τους δούμε μέσα από τις δυσκολίες αυτής της .διαδικασίας να ανακαλύπτουν τα νιώθουν πραγματικά ο ένας για τον άλλον.· Έχετε κάνει πολύ αξιόλογες δουλειές, είστε πολύ αγαπητή και όμορφη ηθοποιός, με μια ηρεμία να σας χαρακτηρίζει… Αγαπώ τη δουλειά μου και απολαμβάνω όσα κάνω, αυτό συμβαίνει! Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα και για τη δουλειά που κάνω και για τη ζωή μου όλη. Ήταν παιδικό σας όνειρο να γίνετε ηθοποιός; Ναι, ήταν! Από μικρό παιδί θυμάμαι να ετοιμάζω παραστάσεις στο Δημοτικό και εκεί πια που τα από- Ι φάσισα ήταν στο Γυμνάσιο. Ταυτόχρονα, βέβαια, ετοιμαζόμουν ί να δώσω εξετάσεις και στο πανεπιστήμιο. Αποφοίτησα τελικά από τη Γαλλική Φιλολογία του Αριστοτέλειου. Πανεπιστημίου, αλλά περίμενα να τελειώσω, το Λύκειο και να σπουδάσω θέατρο. Η πρώτη καψούρα γαρ…..

The post Χρύσα Παπά: Έδωσε το πιο δυνατό spoiler για την «Γη της Ελιάς» και το μέλλον Στάθη- Εύας! first appeared on DIAVASETO.GR.

spoilerΓηγιαδυνατόΈδωσεελιάςΕύαςκαιμέλλονπαπάπιοΣτάθητηντηςΤοχρυσά