Σασμός – Αστέρης: «Νικηφόρε μην το κάνεις, σε ικετεύω»

Άλλη μια συγκλονιστική σκηνή όπως μαθαίνουμε μας επιφυλάσσει η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς. O Νικηφόρος, όπως έχουμε ξαναγράψει, μαθαίνει την αλήθεια για το δολοφόνο του πατέρα του, στη σειρά Σασμός. Μια αλήθεια που αδυνατεί να τη διαχειριστεί. Δεν του χωράει ο νους πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του.

Ο Νικηφόρος γεμάτος μίσος για το Μαθιό, αποφασίζει να τον «πληρώσει με το ίδιο νόμισμα». Παίρνει τη καραμπίνα του και πηγαίνει να τον βρει.

Η σκηνή που δεν έχει γυριστεί ακόμη μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Η παρέμβαση του Αστέρη

Ο Νικηφόρος με τρεμάμενη φωνή και με τα δάκρυα να κυλούν στα μάτια του, στη σειρά Σασμός, θα ζητήσει επιτακτικά από τον Μαθιό να του πει αν όλα όσα έμαθε ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Θα ρωτήσει να μάθει αν η σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του είχε ξεκινήσει όταν ζούσε ακόμη ο πατέρας του και τέλος θα θελήσει να μάθει αν η Βασιλική γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του.

Ο Μαθιός θα παραδεχθεί ότι αυτός αφαίρεσε τη ζωή του Στεφανή αλλά θα αρνηθεί τα υπόλοιπα.Τη στιγμή εκείνη εμφανίζεται μπροστά τους ο Αστέρης ο οποίος παρακαλάει τον Νικηφόρο να μην καταστρέψει τη ζωή του ζητώντας του να κατεβάσει το όπλο. «Νικηφόρε μην το κάνεις σε ικετεύεω» του λέει κοιτώντας τον στα μάτια.

Ουδείς γνωρίζει ακόμη ποια θα είναι η αντίδραση του Νικηφόρου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑστέρηςικετεύωκανείςΜηνΝικηφόρεΣασμόςσεΤο