Ο Ηλίας Μαμαλάκης ξεχωρίζει την Μαργαρίτα και τον Άκη Πετρετζίκη!

Η νικήτρια του MasterChef είναι τεράστιο ταλέντο στη μαγειρική.

Ο θρυλικός και ταπεινός Ηλίας Μαμαλάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του ξεχώρισε δύο αγαπημένους μάγειρες του τηλεοπτικού κοινού. Την περσινή νικήτρια του MasterChef 5 Μαργαρίτα και τον νικητή του πρώτου ιστορικά MasterChef  Άκη Πετρετζίκη.

Μια συνέντευξη αρκετά αποκαλυπτική παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

«Η νικήτρια του MasterChef είναι τεράστιο ταλέντο στη μαγειρική»

«Η κορυφαία εκπομπή μαγειρικής είναι η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, το Kitchen Lab. Έχει λόγο, εμφάνιση, οι συνταγές του βγαίνουν»

Για τα κιλά που έχασε

«Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα»

«Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα. Έχω περιορίσει πάρα πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να έχω φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegeterian»

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 6 Spoiler. ΕΔΩ μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News – Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

ΆκηΗλίαςκαιΜαμαλάκηςΜαργαρίταξεχωρίζειΠετρετζίκητηντον