Ο Ηλίας Μαμαλάκης ξεσπά κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη: “Μαζέψτε τον”!

Ο διαγωνισμός μαγειρικής στο MasterChef 6 του STAR, έχει αποκτήσει άλλη μορφή με τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή Μπόμπαινα όπως τον αποκαλούν.  Είναι ο μέγιστος ιντριγκαδόρος και ο πιο αντιπαθητικός παίχτης του διαγωνισμού.

Όλοι εναντίον του Δημήτρη, που συνεχίζει να είναι έντονα προκλητικός και μάλιστα τελευταία το άλλαξε, και το παίζει θύμα. Τι άλλο θα σκεφτεί για την συνέχεια;

Στα σόσιαλ γίνεται χαμός με το θέμα αυτό, και κατά γενική πλειοψηφία όλοι ζητούν από την παραγωγή να σταματήσει το κακόγουστο αστείο με τον Δημήτρη.

Τελικά όμως βρέθηκε και άλλος και μάλιστα όχι όποιος και όποιος που είπε αυτό που λένε όλοι.

«Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του»

Ποιος το είπε αυτό;

Ο θρυλικός και ταπεινός Ηλίας Μαμαλάκης. Να αγιάσει το στόμα του!

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αγαπημένος Σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη. Έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά του στην παραγωγή λέγοντας πως πρέπει να τον μαζέψουν.

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του master chef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του.

Μια τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.

Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες. Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.

Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας»

Είναι ο Δημήτρης του MasterChef ο πιο αντιπαθητικός παίκτης στην ιστορία των ριάλιτι;

ΔημήτρηΗλίαςΚατάΜαζέψτεΜαμαλάκηςξεσπάΤαϊρίδητοντου