Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. Δείτε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί. Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στο γάμο του, κι εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του ένα νέο φίλο. Την ίδια στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Καραπάνου παραμένουν άκαρπες, εκείνος επικοινωνεί με τη Στέλλα και τον Μαθιό, για να τους υπενθυμίσει ότι έφτασε η ώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους, απέναντί του… Δείτε περισσότερα Spoiler.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ. Ο Αστέρης ανυποψίαστος νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Ο Γεράσιμος ψάχνει μανιωδώς κάποιο στοιχείο που θα τον οδηγήσει στη σύλληψή του Καραπάνου, ενώ ο Αντώνης παίρνει προσωπικά την υπόθεση.

happytv.gr

ΑστέρηςέρχεταικαικοντάΜεόλοπιοσταυρότον