Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” ο Απόστολος Ρουβάς: «Το Survivor βοήθησε στο να αλλάξει η σχέση με τον πατέρα μου» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” βρέθηκε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ που πριν μια εβδομάδα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε για το πόσο τον άλλαξε το ριάλιτι επιβίωσης αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι μετά από αυτό οι σχέσεις με τον πατέρα του άλλαξαν προς το καλύτερο.

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μόλις επτά ετών, πολλές φορές στο μυαλό σου αναπτύσσεις πράγματα που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Μεγαλώνεις με αυτό, περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες.

Βρεθήκαμε με τον πατέρα μου τώρα που επέστρεψα από το Survivor. Μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε, να μιλήσουμε και θεωρώ πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Με έναν τρόπο, σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό το οφείλω στο παιχνίδι αυτό. Έχω αλλάξει στάση ζωής και τρόπο σκέψης. Το παιχνίδι μόνο δώρα μου έχει κάνει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να μπω σε αυτό» αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς: «Οφείλω στο Survivor τις καλύτερες σχέσεις που έχω πια με τον πατέρα μου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν επτά χρονών

Απόστολος: Πατέρα μου σ’ αγαπώ πολύ και συγγνώμη | Survivor | 22/02/2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SurvivorvideoαλλάξειΑπόστολοςΒοήθησεγκουντεκπομπήκαλεσμένοςΜεμουναόλαΠατέραΡουβάςΣτηνστοσχέσηΤοτον