Η Κιγιμέτ, αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τη Μελέκ

Ελίφ – Επεισόδιο 2004: Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει.

Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της με όλη της τη δύναμη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει, αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τη σταματήσει. Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει.

Όταν μπαίνει η κανονική νοσοκόμα για να ελέγξει τη Μελέκ, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο σφυγμός της Μελέκ είναι αδύναμος αλλά με κάποιο τρόπο είναι ακόμα ζωντανή. Η Kιγιμέτ επιστρέφει στο σπίτι ικανοποιημένη αφού νομίζει ότι η Μελέκ είναι νεκρή. Λυπάται ακόμη και την Ελίφ αφού δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα της. Η Φικρέτ Οβάλι επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα. Της λέει πώς τραυματίστηκε από τη Φιντάν ενώ κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει το πρωί.

Η Φικρέτ τρομοκρατείται και ανακρίνει τον γιατρό της. Όμως ο γιατρός αρνείται μια τέτοια πιθανότητα και διαβεβαιώνει τη Φικρέτ ότι όλα είναι φυσιολογικά. Όμως η Φικρέτ δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει. Είναι αποφασισμένη να πάρει τις καταγραφές της κάμερας και να αποδείξει τον κακό άνθρωπο που το έκανε αυτό στη Μελέκ

pagenews.gr

αποφασισμένηαυτήείναιΚιγιμέτΜελέκνασκοτώσειτηφορά