Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης κάνει το θαύμα του για ακόμη μια φορά δίνει στεγνά τον Ισίδωρο στο καφενείο!!!

Ο καφετζής κάνει το θαύμα του για ακόμη μια φορά! Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του στην γη της ελιάς και ο Πότης το διαδίδει σε όλο το καφενείο! Μετά από πολλή σκέψη, ο Βρεττάκος σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην πολιτική.

Το ταξίδι του στην Αθήνα, τον άλλαξε ριζικά. Η εγγονή του κατάφερε να τον γλυκάνει. Το μόνο που θέλει τώρα ο Ισίδωρος, είναι να κάνει πράγματα που θα φέρουν την ευτυχία στην οικογένειά του και στον ίδιο.

Αυτό που θα τον “γεμίσει”, είναι να δράσει στο κομμάτι της πολιτικής. Ανακοινώνει σε συγγενικά του πρόσωπα πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της πόλης. Η Ιουλία τον αγκαλιάζει και του εύχεται τα καλύτερα.

Σιγά – σιγά τα νέα διαρρέουν. Ο Πότης μαθαίνει πως ο Ισίδωρος θέλει να γίνει δήμαρχος και φροντίζει να το διατυμπανίσει σε όλη την γη της ελιάς. Σύντομα, όλο το καφενείο μιλάει για τον Βρεττάκο και την μελλοντική του υποψηφιότητα.

Ο Ισίδωρος αρχίζει να δέχεται συγχαρητήρια από τους κατοίκους της Μάνης. Όλοι περνούν και του σφίγγουν το χέρι, γεμάτοι χαρά. Δε μπορεί να πιστέψει πως τα νέα διέρρευσαν τόσο γρήγορα. Ο Πότης έκανε το θαύμα του και όλοι συζητούν για αυτόν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ακόµηΓηγιαδίνειελιάςθαύμαΙσίδωροκάνεικαφενείομίαΠότηςστεγνάστοτηςΤοτοντουφορά