Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Με εμένα δεν παίζει κανείς»

Στο στόχαστρο της Αρετής θα συνεχίσει να βρίσκεται και στον δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο πρώην σύζυγος της, ο Στάθης, τον οποίο όπως φαίνεται δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Η Αρετή νιώθει έντονα συναισθήματα για τον Στάθη και δεν είναι διατεθειμένη να μείνει στην άκρη. Οι προσπάθειες της Ασπασίας να την πείσει να μη σκέφτεται συνεχώς ότι έχει σχέση με το Στάθη πέφτουν στο κενό. Η Αρετή είναι πεισματάρα και εγωίστρια. «Με μένα δεν παίζει κανείς Ασπασία. Ο Στάθης Καπερνάρος πρέπει να πάρει το μάθημα του».

Στο μυαλό της Αρετής υπάρχει μόνο ο Στάθης και θέλει να τον εκδικηθεί. Έτσι θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την παρουσία της Χρυσούλας στο σπίτι του Στάθη. Ζητά τη βοήθεια της πληρώνοντας την αδρά αυτή τη φορά προκειμένου όλα να κυλήσουν όπως αυτή θέλει. Και φυσικά αυτό που πραγματικά θέλει είναι να τον χωρίσει από την Εύα και να τον φέρει ξανά στην αγκαλιά της.

Από τη πλευρά της η Χρυσούλα που την έχει κόψει καλά τι τύπος είναι βλέπει μπροστά της μια ευάλωτη και ευκολόπιστη γυναίκα από την οποία μπορεί να αποκομίσει αρκετά χρήματα. Και καθ’ ότι παμπόνηρη αρχίζει να την φουσκώνει τα μυαλά και να τις δίνει ελπίδες ότι θα τις φέρει το Στάθη της γονατιστό πίσω. Πως θα γίνει αυτό; Με τα μάγια που θα κάνει η Χρυσούλα.

Η Αρετή από κοντά της «ανάβει το πράσινο φως» για να προχωρήσει το πανούργο της σχέδιο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑρετήΓηΔενελιάςΕΜΕΝΑκανείςΜεΠαίζειτης