Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Οι πρώτες ρομαντικές στιγμές από τις διακοπές τους

Μετά από έξι μήνες που έζησαν χωριστά λόγω survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απολαμβάνουν την πρώτη τους απόδραση!

To ζευγάρι απολαμβάνει τις βουτιές του, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και οι δυο τους δεν ξεχνούν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram τους!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο φιναλίστ του φετινού Survivor, μόλις λίγες μέρες μετά τον τελικό νόσησε από κορονοϊό ο οποίος όμως τον “γονάτισε” καθώς τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν πολύ έντονα.

Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έτσι αναγκάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να αναρρώνει.

«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Η.», είχε γράψει ο ίδιος ενημερώνοντας τους followers του για την κατάσταση της υγείας του ενώ μέσα από ένα βίντεο του από το νοσοκομείο είχε πει:

«Καλησπέρα σε όλους! Κάνω αυτό το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, είναι σίγουρα για καλό. Εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη βελτίωση της κατάστασής μου. Είναι και τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη μου δείχνετε. Μου δίνει φοβερή δύναμη και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς.», είχε πει στο βίντεο του.

Τέλος καλό όλα καλά και ο Ηλίας Μπόγδανος περνά τις πρώτες μέρες των διακοπών του με το κορίτσι του!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑλεξάνδρααπόδιακοπέςΕξαρχοπούλουΗλίαςΜπογδάνοςοιπρώτεςρομαντικέςστιγμέςτιςτους