Ζει την πιο τραγική απώλεια – Βλέπει τη ζωή της να διαλύεται

Η Μυρτώ Αλικάκη κάνει την είσοδο της στον «Ήλιο» και συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο. Δείτε ποιον ρόλο θα ενσαρκώσει.

Η Μυρτώ Αλικάκη θα υποδυθεί την Γεωργία Κοτζιά. Η Γεωργία είναι μια γυναίκα που έχει κάνει ήδη ένα κύκλο ζωής. Παντρεμένη με τον Παύλο, ζει την πιο τραγική απώλεια όταν η κόρη τους χάνεται σε δυστύχημα. Βλέπει τη ζωή της να διαλύεται καθώς η ίδια βουλιάζει στη θλίψη και βρίσκει μόνη διέξοδο στη φυγή. Απομακρύνεται από τη ζωή που είχε και από τον Παύλο που πενθεί, πιστεύοντας πως η απόσταση θα επουλώσει τις πληγές της. Ένα χρόνο μετά, έχει σταθεί στα πόδια της και αναζητά τη ζωή που έχασε, το σύντροφό της, το σπίτι της. Έχει συμφιλιωθεί με τη ζωή και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία για οικογένεια, ελπίζοντας να μην είναι πολύ αργά…

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως η Αθηνά είναι βέβαιη πλέον πως ο Στέφανος άρπαξε το παιδί της από το αυτοκίνητο και τον καλεί στο Τμήμα για κατάθεση. Η Άρτεμις παραδέχεται το λάθος της στη Λήδα με την ελπίδα να την πείσει να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Ο Παύλος και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά όταν βγαίνουν οι δυο τους σε ένα εστιατόριο για να γιορτάσουν την επανασύνδεση της Αζίζας με την οικογένεια της.

happytv.gr

απώλειαβλέπειδιαλύεταιζειζωήναπιοτητηντηςτραγική