ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ο Ζελένσκι: Η Ουκρανία δέχτηκε να διαπραγματευτεί ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ με την Ρωσία

Πραγματική βούληση ή θέλουν να κερδίσουν χρόνο;;; Άγνωστο ποιοι θα παραβρεθούν από ουκρανικής πλευράς…

Την συμφωνία με την Ρωσία για διεξαγωγή διαπραγματεύσεων στην Λευκορωσία, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

«Το αποτέλεσμα της συνομιλίας με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με την ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι την ώρα της αποχώρησης, των διαπραγματεύσεων και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, όλα τα αεροπλάνα, ελικόπτερα και πύραυλοι που τοποθετήθηκαν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στην Λευκορωσία, η Ουκρανία συμφώνησε να παρευρεθεί στις διαπραγματεύσεις στο Γόμελ.

Έτσι, για την ώρα, σύμφωνα πάντα με τα ρωσικά ενημέρωσης, η αντιπροσωπεία της Ουκρανίας κατευθύνεται στο Γόμελ στην Λευκορωσία για τις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας Βλαντίμιρ Μεντίνσκι.

Η Ρωσία είχε δώσει διορία στις 14:00 (ώρα Ελλάδα).

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι επέλεξαν το Gomel της Λευκορωσίας ως τόπο διαπραγματεύσεων με την ουκρανική πλευρά.

Έχει προταθεί μεταξύ άλλων και η Ιερουσαλήμ ως τόπος διαπραγματεύσεων, ως πόλη χώρας που δεν είναι στο ΝΑΤΟ.

el.gr

δέχτηκεδιαπραγματευτείΕπιβεβαιώνειΖελένσκιΜεναΌρουςΟυκρανίαΡωσίατηνχωρίς