Γη της ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν με το θέαμα- Η εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει (video)

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Φίλιππο και τη Χάιδω, με τους οποίους οι Καπερνάροι συνεχίζουν να κρατούν την ίδια στάση.

Πόσο να άντεχαν η Αρετή και ο Στέφανος να κρατούν αδιάφορη και εχθρική στάση, όταν στη μέση υπάρχει ένα μωράκι στη Γη της ελιάς;

Η μεγάλη επανένωση της οικογένειας των Καπερνάρων δεν αργεί να έρθει, και μετά τον Στάθη, τόσο η μητέρα της Βασιλικής όσο και ο αδερφός της, τής ανοίγουν πάλι την πόρτα του σπιτιού και της καρδιάς τους.

Το αγγελικό προσωπάκι του νεογέννητου παιδιού της Βασιλικής και του Φίλιππου δεν τους αφήνει ασυγκίνητους και καταφέρνει να απαλύνει τον θυμό που έχουν προς την κόρη τους, με τη νεαρή μανούλα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που επιτέλους οι δικοί της τη συγχώρησαν.

Η οργή για τον Φίλιππο δεν καταλαγιάζει

Η Αρετή ζητά από τη Βασιλική να βλέπει πιο συχνά το εγγονάκι της, όμως η στάση της για τον Φίλιππο και τη Χάιδω παραμένει ίδια. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τον Στέφανο και τον Στάθη, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν στη Βασιλική πως δεν πρόκειται να συγχωρήσουν ποτέ τον πατέρα του παιδιού της.

Στεφανέοι και Καπερνάροι παραμένουν «εχθροί», λοιπόν, ενώ η δίκη Φίλιππου και Στέφανου πλησιάζει…

Η επίθεση στη Μαρίνα και ο μοιραίος πυροβολισμός

Στο αποψινό επεισόδιο (13/3), οι κακοποιοί που έχει βάλει ο Ανέστης να επιτεθούν στη Μαρίνα συνεχίζουν να την παρακολουθούν στενά και ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Η Γη της Ελιάς | Κυριακή 13/3 21:00 (trailer)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μόλις την πετυχαίνουν σε ερημικό μέρος, βράδυ, της ορμούν για να τη βιάσουν κι εκείνη αρπάζει το όπλο από τον έναν και πυροβολεί. Αυτός ο πυροβολισμός θα αποβεί μοιραίος, αφού η Μαρίνα θα σκοτώσει τον έναν από τους δύο δράστες και θα οδηγηθεί στη φυλακή…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

videoΑρετήΓηΔενελιάςεξέλιξηθέαμακαικανείςΛΥΓΙΖΟΥΝΜεπεριμένειπουΣτέφανοςτηςΤο