Απόστολος Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς από την Κέρκυρα έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά το Survivor.Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του την περασμένη εβδομάδα από το Survivor προχωρώντας το πρωί της Τετάρτης στην πρώτη ανάρτησή του στο Instagram.

Στο μήνυμά του στα social media ο Απόστολος Ρουβάς αναφέρεται στο «ταξίδι» της ζωής χαρακτηρίζοντας «σταθμό» το Survivor.

Ειδικά για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο γράφει ότι «ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον»

Το μήνυμα του Απόστολου Ρουβά

«Αν η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στάσεις, το Survivor για μένα ήταν ένας “σταθμός” γεμάτος εμπειρίες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Εκτός από παιχνίδι, ήταν η ευκαιρία να γνωρίσω ξεχωριστούς ανθρώπους, με τους οποίους θα μας δένει πάντα αυτό που μοιραστήκαμε εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το μόνο πράγμα που είχαμε ήταν ο ένας τον άλλον. Γύρισα στην οικογένεια μου, στη ζωή μου, γεμάτος από εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα…. Και το ταξίδι συνεχίζεται!».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SurvivorανάρτησηαπόΑπόστολοςαποχώρησημετάπρώτηΡουβάςτηνΤοτου