Aλnθivn Iστopiα:»Μόλις άρχισε να με παίρνει ο ύπνος ένοιωσα κάποιο χέρι να μου χαϊδεύει την..»

4.393

Με λένε Δημήτρη και μεγάλωσα σε νησί με μεγάλη τουριστική κίνηση όλο τον χρόνο μαζί με την κατά ένα χρόνο μικρότερη αδελφή μου, την Νατάσσα. Είμαι ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός, με γυμνασμένο και πολύ γεροδεμένο κορμί, που το διατηρώ μέχρι και σήμερα, αλλά με λιγότερα μαλλιά και 5 κιλά πιο παχύς, όπως θα γνωρίζετε όσοι έχετε διαβάσει τη σειρά «όταν το πάθος υπερισχύει της λογικής και της επιβεβλημένης ηθικής».

Τα βράδια του Ιουλίου και του Αυγούστου του 1992, σε ηλικία 20 χρονών βγαίναμε για κανένα ποτό ή για να χορέψουμε στους ήχους ξένης και ελληνικής μουσικής με τον Σπύρο τον αδελφό του Πέτρου 25 ετών έναν πολύ ωραίο γεροδεμένο άνδρα, τον Σωτήρη 20 ετών συμφοιτητή μου και προσωπικό μου φίλο, ένα πολύ συμπαθητικό και αθλητικό άνδρα, την αδελφή του την Ειρήνη 18 ετών ένα μελαχρινό κορίτσαρο με τέλειες αναλογίες, την Νατάσσα την ετεροθαλή αδελφή μου και την εξαδέλφη μας τη Σοφία.

Η Ειρήνη προσπαθούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μου, αλλά εγώ αδιαφορούσα πλήρως γιατί ήδη είχα μια χαριτωμένη κόρη περίπου τεσσάρων μηνών την Νίκη που δεν μπορούσα να την φορτώσω σε μια κοπελίτσα και μάλιστα 18χρονη. Αντίθετα παρατήρησα ότι ο Σπύρος έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Νατάσσα και ο Σωτήρης για τη Σοφία.Στις πρώτες μέρες δεν έδωσα σημασία, αλλά στη συνέχεια που αντιλήφθηκα ότι το ενδιαφέρον τους μεγάλωνε συνέχεια και τα κορίτσια να δείχνουν ότι δεν αδιαφορούσαν, με πείραξε πολύ ή καλύτερα η ζήλια μου κόντευε να με τρελάνει.

Δυο μέρες πριν τη γιορτή του Σωτήρη ένα πρωινό, η Σοφία είδε την μητέρα της την Αλίκη με την οποία εξακολουθούσα να έχω σχέση να μπαίνει στο δωμάτιό μου και όταν με συνάντησε το μεσημέρι μου είπε ότι είμαι αδιόρθωτος και θα έβαζε τέλος στη δική μας σχέση. Νιώθοντας σιγουριά για τον εαυτό μου της χαμογέλασα και της είπα: — -Αγαπούλα, χωρίς εμένα δεν μπορείς να ζήσεις… και έφυγα.

Ο Σωτήρης την ημέρα της γιορτής του μας κάλεσε στο σπίτι του και η Σοφία ήταν πολύ διαχυτική μαζί του.

Κάποια στιγμή τους έχασα από το σαλόνι και αφού πέρασαν περίπου τρία τέταρτα και δεν εμφανίστηκαν είπα στη Νατάσσα ότι δεν αισθανόμουν καλά και θα έφευγα. Η Νατάσσα μου είπε ότι θα έρθει και εκείνη μαζί μου, ενώ η Ειρήνη έψαξε και βρήκε τον αδελφό της και τη Σοφία και τους ενημέρωσε ότι φεύγω γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Αμέσως εμφανίστηκαν και η Σοφία ανήσυχη για το τι μου συμβαίνει ήρθε και εκείνη μαζί μας. Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο δεν αντάλλαξα ούτε μια κουβέντα με τη Σοφία, ενώ η Νατάσσα με ρωτούσε αν αισθανόμουν καλύτερα, και της απάντησα ναι, είμαι καλύτερα.

Φθάνοντας στο ξενοδοχείο η Νατάσσα μου είπε:

-Δημήτρη, αν αισθάνεσαι καλύτερα, έλα στο δωμάτιο γιατί θέλω να σας ενημερώσω για ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Πήγαμε στο δωμάτιο καθίσαμε στο κρεβάτι και οι τρεις και η Νατάσσα μας είπε:

-Ο Σπύρος μου έκανε πρόταση να αρραβωνιαστούμε και αν δούμε ότι ταιριάζουμε τα Χριστούγεννα να παντρευτούμε.

Χλόμιασα και με τρεμάμενη φωνή της είπα:

-Εσύ τι απάντησες;

Η Νατάσσα που ήταν ερωτευμένη με εμένα, μου έπιασε το χέρι και ξεχνώντας ότι η Σοφία είναι μαζί μας μου είπε με τη γλυκιά της φωνούλα:

-Χαζούλη… τι νομίζεις, ότι θα έλεγα στον Σπύρο, απλά ότι με τιμά η πρότασή του αλλά προτεραιότητα έχουν οι σπουδές μου; Εξάλλου, εδώ και ένα χρόνο έχω σχέσεις με ένα συμφοιτητή μου που μπορεί να καταλήξει και σε γάμο.

Ανακουφίσθηκα από την απάντησή της και γυρίζοντας είδα την Σοφία που κατάλαβε από τον τρόπο που η Νατάσσα μου κρατούσε το χέρι και εξιστορούσε τα γεγονότα, ότι είχα παράλληλη σχέση και με την αδελφή μου και με ύφος δεικτικό, δαγκώνοντας τα χείλη της και ψευτοχαμογελώντας μας λέει:

-Παιδιά έχω και εγώ ευχάριστα να σας πω! Ξέρετε, όση ώρα λείπαμε με το Σωτήρη στο δωμάτιο του, ανακαλύψαμε ότι τα κορμιά μας έχουν μια τέλεια ερωτική χημεία μεταξύ τους και για πρώτη φορά ένας άνδρας με ικανοποίησε ερωτικά τόσο πολύ!

Η Νατάσσα της απάντησε χαρούμενη:

-Εξαδελφούλα χαίρομαι!

Εμένα όμως η ζήλια με τύφλωσε τόσο πολύ και μη ελέγχοντας τον εαυτόν μου και χωρίς να σκεφθώ σήκωσα το χέρι μου και της έδωσα ένα δυνατό χαστούκι μην αφήνοντας να συνεχίσει τη διήγησή της. Η Σοφία εκτός εαυτού μου λέει:

-Πονάει Δημητράκη… πονάει… τώρα που έρχεσαι δεύτερος…

και κλαίγοντας, συνέχισε να λέει:

-Κατάλαβες πώς ένοιωθα τόσο καιρό που πήδαγες τη μάνα μου; Και τώρα έκφυλε, μαθαίνω ότι πηδάς και την αδελφή σου, ίσως και την αδελφή μου την Ελένη και την ίδια σου την μάνα ακόμη!

Εκείνη τι στιγμή και πριν της απαντήσω, έφαγα ένα τόσο δυνατό σκαμπίλι από την αδελφή μου τη Νατάσσα που προς στιγμή με ζάλισε, ενώ η Νατάσσα άρχισε να κλαίει γοερά. Η Σοφία γύρισε και μου είπε σκουπίζοντας τα μάτια της:

-Δημήτρη, καλύτερα να φύγεις και να μας αφήσεις μόνες, για να μην ξεσηκώσουμε το ξενοδοχείο και γίνουμε ρεζίλι οικογενειακώς στο νησί.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και μόλις έφθασα στην πόρτα γύρισα και τους είπα, κορίτσια έχετε απόλυτα δίκιο σε ότι και αν πείτε και ότι και αν κάνετε, η όλη κατάσταση είναι μια αρρωστημένη κατάσταση που πρέπει να σταματήσει, μόνο που σταματά με συνθήκες που πονάει όλους μας και μάλιστα λυπάμαι πολύ γιατί ποτέ εσάς τις δυο δεν θα ήθελα να σας στενοχωρήσω αφού είμαι σίγουρος ότι νοιώθετε την αγάπη μου, όπως και την αδυναμία που σας έχω, και πιστεύω ότι καταλαβαίνετε ότι μου ήταν δύσκολο και μάλιστα ποτέ δεν θα μπορούσα να θυσιάσω τη μία για την άλλη. Η Νατάσσα και η Σοφία λες και ήσαν συνεννοημένες μου πέταξαν από ένα παπούτσι τους που με βρήκε στο κεφάλι την ώρα που άνοιγα την πόρτα για να φύγω, ενώ η μία έπεσε στην αγκαλιά της άλλης κλαίγοντας δυνατά.

Την άλλη μέρα το πρωί κατέβηκα στο κέντρο της πόλης για δουλειές και βρέθηκα φάτσα με τον Σωτήρη που κρατούσε μια βαλίτσα στο χέρι και του είπα:

-Καλημέρα! Για πού τόσο πρωινός; Ταξιδάκι;

Ο Σωτήρης μου απάντησε:

-Δεν ξέρεις παλιόφιλε τι συμβαίνει και με δουλεύεις…

-Ασφαλώς όχι! Τι πρέπει να ξέρω! Του είπα.

Ο Σωτήρης μου είπε:

-Καλύτερα φίλε να τα πούμε τώρα. Δεν το περίμενα από εσένα! Να με κάνεις να πιστέψω ότι η Σοφία δεν έχει καμιά σχέση και να εκτεθώ δείχνοντάς της το ενδιαφέρον μου, παρεξηγώντας το δικό της που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να είμαστε δυο καλοί φίλοι, γιατί εδώ και δύο χρόνια είναι ερωτευμένη με ένα συμμαθητή της και τώρα φοιτητή της ιατρικής που μόλις τελειώσουν οι σπουδές τους θα παντρευτούν.

Παραλίγο να ξεφωνίσω από τη χαρά μου γιατί κατάλαβα ότι η Σοφία δεν είχε πάψει να με αγαπά, αλλά ήθελε να με πικάρει. Αφού μιλήσαμε ακόμη λίγο του ευχήθηκα καλό ταξίδι και του είπα ότι το Σεπτέμβριο θα τον συναντούσα στην Αθήνα. Την επόμενη ημέρα ανακοίνωσα στην οικογένεια ότι θα έκανα διακοπή της αναβολής και μέσα στο Σεπτέμβριο θα πήγαινα φαντάρος. Η Αλίκη και η μητριά μου είχαν αντιρρήσεις, αλλά η Νατάσσα, η Σοφία και η Ελένη μου είπαν η κάθε μια ξεχωριστά ότι η κίνηση αυτή ήταν πολύ καλή και θα βοηθούσε όλους στο να ξεκαθαρίσουμε ορισμένες απόψεις για το πώς αντιλαμβανόμεθα τις σχέσεις μας.

Μετά τον δεκαπενταύγουστο συνόδευσα τα πεθερικά μου στην Αθήνα που θα φεύγανε αεροπορικώς για το Λονδίνο μετά από τρεις μέρες, βρίσκοντας την ευκαιρία όσο χρόνο ήμουνα στην Αθήνα να αγοράσω δύο ίδιους χρυσούς σταυρούς και δύο ορθογώνιες πλακέτες με χρυσή καδένα που είχε στη μια μεριά της τα ζώδια της Νατάσσας (καρκίνος) και της Σοφίας (λέων) και από την άλλη μεριά το ζώδιο μου (δίδυμοι) με μια φράση «Θα σας αγαπώ πάντα, Δημήτρης, 20 – 08 – 1992».

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου γύρισα στο νησί γιατί την άλλη μέρα ήταν τα γενέθλια της Σοφίας. Το Σάββατο βράδυ ξημερώματα Κυριακής γύρω στις τρεις το πρωί μετά το γλέντι των γενεθλίων της Σοφίας πήγα για ύπνο. Μόλις άρχισε να με παίρνει ο ύπνος ένοιωσα κάποιο χέρι να μου χαϊδεύει την π@τσα μου πάνω από το λευκό σλιπάκι μου. Άναψα το πορτατίφ και είδα την Σοφία και την Νατάσσα γονατιστές να μου χαϊδεύουν και οι δύο την π@τσα. Πήγα να τους μιλήσω, αλλά η Σοφία μου έβαλε το ένα χέρι της μπροστά στο στόμα μου θέλοντας έτσι να μου πει ότι δεν ήθελε να μιλήσω. Μου έβγαλε το σλιπάκι και στη συνέχεια μαζί με την Νατάσσα έβγαλαν τις ομοιόμορφες κόκκινες δαντελένιες νυχτικιές τους και τα μικροσκοπικά κόκκινα δαντελένια κ@λοτ@κια και κάθισαν, η Σοφία καρφώνοντας το μ@ν@κι της πάνω στην διογκωμένη σαν πέτρα π@τσα μου και η Νατάσσα το μ@ν@κι της στο πρόσωπό μου βάζοντας τη σχισμή των μ@νόχ@λών της στο στόμα μου, ενώ ταυτόχρονα αγκάλιαζε και φιλούσε με πάθος την Σοφία.

Φαίνεται ότι το βράδυ που αποκαλύφθηκε η σχέση μου και με τις δύο, μάλλον θα είχανε την πρώτη τους λ@σβιακή επαφή, κάτι που θα τους άρεσε πολύ γιατί αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, ενώ είναι γεγονός ότι μοιράζονται τα πάντα, ντύνονται ομοιόμορφα και δεν έχουνε μυστικά η μια από την άλλη μέχρι και σήμερα. Ενώ η Σοφία κουνιόταν σαν δαιμονισμένη πάνω στην π@τσ@ μου, εγώ άνοιξα με δυο δάκτυλά μου τα βελούδινα μ@νόχ@λά της Νατάσσας βάζοντας μέσα στον κόλπο της την γλώσσα μου. Ένοιωσα τη Σοφία να έχει έναν γρήγορο οργασμό και το ζεστό μ@νόχ@μά της να τυλίγει την π@ύτσ@ μου και αμέσως μετά να αλλάζει θέση με την Νατάσσα.

Η Νατάσσα που ήδη ήταν έτοιμη από το γλ@φομο@νι που της έκανα με τρία καρφώματα που έκανε πάνω στην πούτσα μου είχε απανωτά δυο οργασμούς και αφού έχυσε σταμάτησε και εκείνη απότομα, λέγοντάς μου, Δημήτρη καληνύχτα και σε ευχαριστούμε και μην ξεχάσεις να διαβάσεις το φάκελο που σου έχουμε στο κομοδίνο. Χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει τι γίνεται, η Σοφία μου είπε, καληνύχτα Δημήτρη, και έφυγαν και οι δύο αφήνοντάς με ανικανοποίητο, κοντεύοντας να σκάσω από το κακό μου, γιατί με ανάγκασαν να @υναν@στώ για να συνέλθω από την υπερβολική κ@ύλα και την ηδονή που ένοιωσα.

Στη συνέχεια σηκώθηκα και έκανα ένα κρύο ντους για να συνέλθω πλήρως και μετά άνοιξα το φάκελο. Ο φάκελος είχε δύο χιλιάδες δραχμές και ένα σημείωμα που έλεγε «για τις σημερινές σου υπηρεσίες, μια και οι φίλοι μας απουσιάζουν. Λυπούμεθα που δεν θα σε ξαναχρησιμοποιήσουμε γιατί είσαι πολύ λίγος σαν άνδρας για μας, σε σχέση με τον Σωτήρη και τον Σπύρο». Παρόλο που καταλάβαινα ότι με αγαπούσαν και πολύ μάλιστα και ενώ ήξερα ότι τα λόγια τους ήταν ψεύτικα, με έθιξαν και με εκνεύρισαν κάνοντάς με να αργήσω να κοιμηθώ.

Την άλλη μέρα της συνάντησα και τις δύο σωστές καλλονές να κάνουν μπάνιο στην πισίνα φορώντας κίτρινα μπικίνι. Βούτηξα και τις πλησίασα και τους είπα, ξέρεις Σοφία, την επομένη της γιορτής σου συνάντησα τον Σωτήρη και μου είπε για την χυλόπιτα που του σερβίρισες, όσο για τα δύο χιλιάρικα που μου δώσατε θα τα κορνιζάρω για να θυμάμαι την αγάπη σας και τέλος στο δωμάτιό σας έχω και εγώ ένα πακέτο για τις δύο σας για να επισημοποιήσω τον τέλος των σχέσεών μας και απομακρύνθηκα από αυτές. Η μία κοίταξε την άλλη και βγήκαν στα γρήγορα από την πισίνα και σχεδόν τρέχοντας πήγαν στο δωμάτιο τους.

Το μεσημέρι όταν πήγα στο δωμάτιο μου βρήκα ένα σημείωμα που έλεγε στις 10 το βράδυ να συναντηθούμε μόνοι μας στο σαλόνι για να πάμε στην πόλη για ένα ποτό με την υπογραφή Σοφία – Νατάσσα. Φόρεσα ένα σκούρο γκρι ατσαλάκωτο υφασμάτινο παντελόνι κι ένα άσπρο πουκάμισο και στις 10 ακριβώς ήμουνα στο σαλόνι. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθαν η Νατάσσα με τη Σοφία ομοιόμορφα ντυμένες με ένα σ@ξι κοντό πράσινο φόρεμα κι ένα ζευγάρι άσπρα με κανονικό τακούνι παπούτσια, ενώ είχαν βαφτεί απαλά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα χείλη τους με ένα απαλό κόκκινο κραγιόν, σκέτες οπτασίες.

Με το που συναντηθήκαμε με φίλησαν απαλά στο μάγουλο, ενώ στην ατμόσφαιρα υπήρχε διάχυτος ένας πολύ έντονος ερωτισμός. Ξέρεις τελευταία στιγμή σκεφθήκαμε ότι θα ήταν καλύτερα να φάμε στην σουίτα του τέταρτου ορόφου, αν δεν έχεις αντίρρηση, γι’ αυτό να είσαι εκεί σε δέκα λεπτά. Μετά από δέκα λεπτά βρέθηκα στην σουίτα και καθίσαμε στο τραπέζι, η Νατάσσα με τη Σοφία δίπλα – δίπλα, αφήνοντάς με να κάτσω απέναντί τους.

Κοιτούσα συνέχεια χαμηλά, βλέποντας τα πόδια τους μέσα από το γυάλινο τραπέζι που είχαν βάλει το φαγητό. Αφού φάγαμε αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε συνεχίζοντας να πίνουμε το υπέροχο κόκκινο κρασάκι που είχαν φροντίσει να προμηθευτούν, συζητώντας για διάφορα άσχετα θέματα και παρόλο που ένας έντονος ερωτισμός υπήρχε διάχυτος στην ατμόσφαιρα, τίποτα στην κουβέντα δεν πρόδιδε τα όσα θα επακολουθούσαν. Κάποια στιγμή η Σοφία πέρασε το χέρι της στον ώμο της Νατάσσας και την τράβηξε κοντά της πλησιάζοντας τα χείλη της στα χείλη της Νατάσσας ανταλλάσσοντας ένα φιλί γεμάτο πάθος μπλέκοντας τις γλώσσες τους, ενώ τις κοίταζα χαμογελώντας επικριτικά σίγουρος ότι οι τρεις μας θα περνούσαμε τέλεια.

Η Σοφία άρχισε να κατεβάζει αργά – αργά το φερμουάρ του πράσινου φορέματος της Νατάσσας και της το έβγαλε γονατίζοντας ταυτόχρονα μπροστά της και αρχίζοντας να γλείφει το μ@ν@κι της πάνω από το μίνι μαύρο δαντελένιο κ@λοτάκι της, χαϊδεύοντας τα πόδια της από τους αστραγάλους της μέχρι τους γλουτούς της. Η Σοφία είχε τουρλώσει το ολοστρόγγυλο κ@λαράκι της, που μονοπωλούσε και μονοπωλεί ακόμη τα αντρικά βλέμματα κάθε φορά που βγαίνουμε έξω, προς το μέρος μου με το φόρεμά της να έχει σηκωθεί αρκετά ψηλά ώστε να φαίνονται τα κατάλευκα κ@λομέρια της κάτω από το διαφανές μίνι μαύρο δαντελένιο κ@λοτάκι της.

Καθισμένος στην άλλη άκρη του τραπεζιού απλά κοιτούσα, μέχρι τη στιγμή που η Σοφία μου έκανε νεύμα να πλησιάσω και να σταθώ όρθιος δίπλα στην αδελφή μου που παρακολουθούσε την Σοφία να συνεχίζει να την γλείφει πάνω από το μίνι μαύρο δαντελένιο κυλοτάκι της, που είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της.

Η Σοφία μου είπε επιτακτικά:

-Δημήτρη, σήμερα πρέπει να μας αποδείξεις ότι πραγματικά μας αγαπάς και ότι θα γίνεις μονογαμικός όπως και εμείς, αφού η Νατάσσα και εγώ θα είμαστε και οι δυο μαζί η μία και μοναδική σου γυναίκα για όλη τη ζωή σου και αυτή που θα μεγαλώσει την κόρη σου την Νίκη. Γι’ αυτό αν νομίζεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς, ξεκίνα γ!@μώντας το στόμα της Νατάσσας, αλλιώς κάτσε και απόλαυσε το τελευταίο μας ερωτικό δώρο…

Έλυσα τη ζώνη μου και γεμάτος φιλαρέσκεια και σιγουριά για τον εαυτό μου κατέβασα το παντελόνι μου και έβγαλα το σλιπάκι μου αποκαλύπτοντας από την υπερβολική κ@ύλα την χοντρή και παχιά διογκωμένη π@τσα μου. Ήταν ήδη αρκετά σκληρή, αλλά μόλις την έτριψα για λίγο στο πρόσωπο της Νατάσσας και την έβαλα στο στόμα της ένοιωσα να σκληραίνει ακόμα περισσότερο μέσα στο στόμα της και στη συνέχεια την άρπαξα από τα μαλλιά και τραβώντας το κεφάλι της προς το μέρος μου της έχωσα με βία ολόκληρη την πούτσα μου στο στόμα της.

Με σπρωξιές που γινόταν ολοένα και πιο δυνατές άρχισα να της γ#μάω το στόμα όπως μου το ζήτησε η Σοφία, η οποία ταυτόχρονα έβγαλε το κ@λοτάκι της Νατάσσας γλύφοντας κανονικά τα άτριχα μ@νόχ@ιλά της, βάζοντας και βγάζοντας στον κόλπο της δύο δάκτυλά της. Ενώ συνέχιζα να γ@μάω το στόμα της Νατάσσας και της έβγαζα το δαντελένιο μαύρο σουτιέν της χουφτώνοντας παράλληλα με δύναμη τα β@ζιά της, η Σοφία που της αρέσει να ελέγχει την κατάσταση και να έχει το πάνω χέρι δίνοντας εντολές, ακόμη μέχρι και σήμερα, σηκώθηκε απότομα όρθια στο πλάι μου και τραβώντας την π@τσα μου από το στόμα της Νατάσσας κάνοντάς με να φωνάξω από τον πόνο, άρχισε απαλά να την τρομπάρει αργά – αργά κοιτώντας με στα μάτια και λέγοντάς μου:

-Δημήτρη, μωρό μου με συγχωρείς… δεν ήθελα να σε πονέσω…

Και στη συνέχεια, μου έδωσε ένα φιλί γεμάτο πάθος και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, φιλώντας και γλείφοντας το τριχωτό μου στήθος κάθε φορά που μου ξεκούμπωνε ένα κουμπί.

Κάποια στιγμή που πήγα να βάλω το χέρι μου κάτω από τη φούστα της αυτή με εμπόδισε και το μόνο που με άφησε να κάνω ήταν να χαϊδεύω τα μακριά φυσικά ολόξανθα μαλλιά της, ενώ φτάνοντας στο τελευταίο κουμπί μου κάθισε στη διπλανή μου καρέκλα και με το δεξί της χέρι συνέχισε να τρομπάρει απαλά την π@τσα μου, ενώ με το αριστερό της χέρι έτριβε τα μ@νόχε@λα της Νατάσσας, βάζοντας που και που το μεσαίο της δάκτυλο στον κόλπο της Νατάσσας. Άρχισε να γλ@ίφει την π@ύτσ@ μου με ένα μάλλον βασανιστικά αργό ρυθμό και με κυκλικές κινήσεις την κάλυπτε ολόκληρη, χωρίς ωστόσο να την παίρνει στο στόμα της, όσο κι αν την παρακαλούσα.

Έβγαλε μόνη της το μπλουζάκι και το σουτιέν της αποκαλύπτοντας το κατάλευκο ζουμερό σχετικά πλούσιο στήθος της με τις διογκωμένες ροζ ρόγες από την καύλα που ένοιωθε και με τις σκληρές σαν πολύτιμα πετράδια θηλές της, πάνω στις οποίες άρχισε να τρίβει την χοντρή μου πούτσα. Μετά από λίγο σηκώθηκε, έβγαλε το διαφανές μίνι άσπρο κυλοτάκι της κάτω από τη φούστα της και μου το έδωσε να το μυρίσω, λέγοντάς μου με την ηδονική φωνή της:

-Δημήτρη… γλείψε μου το μ@@υνά2ι…

Και κάθισε πάλι στην καρέκλα…

Γονάτισα μπροστά της και κόλλησα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της, γλείφοντας το ξυρισμένο μ@ν@κι της όσο πιο καλά μπορούσα και με τα χέρια μου να χαϊδεύουν τις γάμπες της, ενώ κοίταζε την Νατάσσα με ένα βλέμμα που φανέρωνε ότι απολάμβανε ιδιαίτερα το γλ@φομ2νι που της έκανα. Στη συνέχεια η Σοφία μου είπε:

-Δημήτρη αγόρι μου, γλ@ψε τώρα το μ@νάκι της αδελφούλας σου…

Πήγα μπροστά στη Νατάσσα και άρχισα να της γλύφω τα μ@υνόχ@λα γύρω – γύρω και καμιά φορά την μεταξύ τους σχισμή, με τα χέρια μου να μετακινούνται σε ολόκληρο το κορμί της, επιμένοντας περισσότερο να χαϊδεύω τις ρ@γες και τις θηλές του σχετικά πλ@σιου στήθους της.

Μετά από λίγο σηκωθήκαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι με εμένα ανάσκελα, ενώ η Σοφία ήταν πεσμένη σχεδόν μπρούμυτα μπροστά στα πόδια μου και μου έγλειφε και πάλι την χοντρή π@ύτσα μου που θα έσκαγε αν δεν έμπαινε άμεσα σε ένα από τους δυο κόλπους για να ξεθυμάνει. Η εξαδέλφη μου κοιτώντας με στα μάτια, κάνοντάς μου αυτή τη φορά τη χάρη να την πάρει στο στόμα της, τυλίγοντάς την με τα σχετικά σαρκώδη χείλη της και δαγκώνοντάς την απαλά, γλύφοντάς την και ρουφώντας την αργά – αργά καλύπτοντας με τη γλώσσα της ολόκληρο το μήκος της, με τα χείλη της να φτάνουν μέχρι τα σχεδόν άτριχα @ρχίδια μου, κάνοντάς με να μουγκρίζω ασταμάτητα.

Στη συνέχεια έβγαλε και τη φούστα της μένοντας ολόγ@μνη και με μια κίνηση το μουσκεμένο μ@νάκι της καβάλησε την π@τσα μου κρατώντας τα χέρια μου ακινητοποιημένα στο κρεβάτι και κουνιόταν αργά πάνω μου και μόνο μετά από ώρα που οι κινήσεις της έγιναν πιο γρήγορες με άφησε επιτέλους να την αγγίξω, χουφτώνοντας το σφιχτό και στητό στήθος με τις ζουμερές ρ@γες που κα@λωσαν αμέσως από τα χάδια μου και ύστερα τα καλλίγραμμα στρογγυλά κ@λομέρια της, κρατώντας τα χέρια μου εκεί μέχρι τη στιγμή που σταμάτησε να με καβαλάει, βάζοντας την Νατάσσα να στηθεί στα τέσσερα, λέγοντάς μου να της γ@ήσω το μ@νάκι από πίσω.

Το έκανα χωρίς να νοιαστώ καθόλου αν πονούσε ή όχι η Νατάσσα, αφού οι κινήσεις μου ήταν από την αρχή πολύ βίαιες κι οι σπρωξιές της π@ύτσας μου μέσα στην κα2τή τρ@πα του μ@νιού της ήταν αρκετά δυνατές θέλοντας να ξεθυμάνω από την τρομερή κ@ύλα που ένοιωθα. Η Σοφία ξάπλωσε ανάσκελα μπροστά στην Νατάσσα σηκώνοντας τα πόδια της ψηλά και στηρίζοντας τους αστραγάλους της στους ώμους μου, βάζοντάς την να της γλείψει το μο@νάκι της. Η Νατάσσα απολάμβανε την πο2τσα μου να μπαινοβγαίνει βαθιά μέσα της και τα @ρχίδια μου να χτυπάνε με δύναμη ανάμεσα στα πόδια της, ενώ με ευχαρίστηση έγλυφε κατά μήκος τα μ@νόχε@λα της Σοφίας, νοιώθοντας τόση έκσταση που κάποια στιγμή της το δάγκωσε άθελά της, κάνοντάς την να τσιρίξει από τον πόνο.

Η όλη φάση με είχε τρελάνει, κι ακόμα περισσότερο συνεχίζοντας να γ@μάω χωρίς να σταματώ ούτε στιγμή και με όλη μου τη δύναμη το μ@νάκι της Νατάσσας που είχε γίνει κόλαση κ@ύλας, χτυπώντας τα στρογγυλά κ@λομέρια της, αλλά και τα σφιχτά στητά β@ζιά της που κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της Σοφίας. Το σπ@ρμα στ’ @χίδια μου άρχισε να κοχλάζει και ήταν έτοιμο να εκτοξευτεί μέσα στον κόλπο της αδελφής μου που ήταν ξαναμμένη και νόμιζα ότι πολύ σύντομα θα έφτανε και αυτή σε @ργασμό και γνωρίζοντας ότι δεν θα άντεχα πολύ ώρα, της φώναξα με βραχνή φωνή:

-Έλα μωρό μου…! Χ@σε στην π@ύτσα μου! Έλα! Χ2σε μ@υνάρα μου! Χ@σε κορίτσι μου…

Η @δονή που ένοιωσα ήταν αρκετά μεγάλη και μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο για να ευχαριστηθεί ταυτόχρονα και εκείνη φώναξα λυπημένος:
-Χ@νω γαμώτοοοο!!! Χ2νωωωωω!!!

Και έχ@σα μέσα της. Έβγαλα την π2ύτσα μου από τον κόλπο της ετεροθαλούς αδελφής μου και την σκούπισα, τσατισμένος που δεν μπόρεσα να της προσφέρω την απόλαυση που ήθελε, πάνω στα κ@λομέρια της, πέφτοντας στη συνέχεια με την π@ύτσα μου ζαρωμένη εξουθενωμένος στο κρεβάτι κοιτάζοντάς τες.

Η Σοφία, χαμογέλασε με σκέτη ειρωνεία και μου είπε:

-Τι έγινε ρε μαλάκα; Αυτό ήταν;

Και απευθυνόμενη στην Νατάσσα της είπε:

-Είδες; Οι πολλές γκόμενες ταυτόχρονα, άρχισαν να τον κουράζουν και δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει…

Φέρνοντας ταυτόχρονα το μ@υνάκι της στο πρόσωπο της Νατάσσας και αφού σάλιωσαν και οι δυο καλά τα δάχτυλά τους για να τα βοηθήσουν να εισχωρήσουν στην κ@λοτρ@πίδα τους ξεκίνησαν μεταξύ τους ένα καταπληκτικό 69.

Η Σοφία δίνει μικρές δαγκωματιές στην κλ@τορίδα της Νατάσσας και αρχίζει να της γλύφει χ2νοντας με φόρα σαν λυσσασμένη τα μούτρα της μέσα στο μο2νάκι της, και καρφώνοντας την γλώσσα της βαθιά στον κόλπο της, γλύφοντάς τον εσωτερικά σαν τρελή, ενώ η Νατάσσα έχει αρχίσει να γ@μάει τον κόλπο της Σοφίας με την γλώσσα της, με τη Σοφία να αρχίζει να βγάζει τα πρώτα βογκητά και αμέσως και η ίδια βάζει δύο δάχτυλά της στην κ@λοτρυπ2δα της Νατάσσας. Οι κωλοτρυπίδες τους έχουν πλέον ανοίξει σαν λουλούδια ανθισμένα με τα δάχτυλα τους να γίνονται τρία και μετά τέσσερα και τις γλώσσες τους να συνεχίζουν το παιχνίδι με τις κλ2ιτο@ες τους που είχαν σκληρύνει από την υπερβολική κ2λα που ένοιωθαν και να μπαινοβγαίνουν και αυτές με γρήγορο ρυθμό στα άτριχα μουνάκια τους και τα πρώτα υγρά να πλημμυρίζουν το στόμα τους.

Η Σοφία σηκώθηκε από το κρεβάτι και κοιτάζοντάς με στα μάτια και χαμογελώντας μας είπε:

-Αγάπες μου, πάμε για ένα ντουσάκι στο μπάνιο;

Ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε την ζαρωμένη π@τσα μου λέγοντάς μου:

-Μικρέ, μη νομίζεις ότι τελειώσαμε! Απόψε θα σε ξεζουμίσουμε για να μας θυμάσαι τώρα που θα πας φαντάρος…

Η Σοφία τραβώντας με από την π@τσα με οδήγησε στο μπάνιο, και αφού στάθηκε όρθια στην μπανιέρα και ρύθμισε το νερό, με έβαλε να σταθώ με την πλάτη προς το μέρος της κι άρχισε να με πλένει, τρίβοντας μου την πλάτη και τα @λομέρια μου, αφήνοντας το νερό να πέφτει πότε από μπροστά και πότε από πίσω μου, ενώ η αδελφή μου μας ακολούθησε ακούμπησε το στήθος της στο τριχωτό στέρνο μου και με τα χέρια της χούφτωσε την π2ύτσα μου κρατώντας την ανάμεσα στα δάχτυλά της όπως ένα τσιγάρο παίζοντας και χουφτώνοντας κάθε τόσο τα @ρχίδια μου, με εμένα να κρατώ κλειστά τα μάτια μου να απολαμβάνω την αίσθηση του χλιαρού νερού πάνω μου, ενώ τα χάδια της ετεροθαλούς αδελφής μου άρχισαν να γίνονται πολύ ερε2ιστικά.

Η Σοφία με γύρισε προς το μέρος της και συνέχισε να με πλένει επιμένοντας περισσότερο στην πο@τσα μου στην οποία έριχνε άφθονο χλιαρό νερό και την έπαιζε με την παλάμη της με αποτέλεσμα να αρχίσει να διογκώνεται σιγά – σιγά και να σκληραίνει και μέσα σε λίγα λεπτά να είναι έτοιμη να αναλάβει δράση, ενώ εγώ δεν ήμουν αδρανής γιατί όση ώρα χάιδευε την π@τσα μου, το χέρι μου ήταν ανάμεσα στα πόδια της που τα μισάνοιξε για να ερεθίσω χαϊδεύοντας κατά μήκος τα μο2νόχ2ιλά της που επέτρεψαν σε αυτά να γλιστρήσουν μέσα και να παίξουν με την μουσκεμένη κλ2ορίδα της, προκαλώντας της ρίγη με αποτέλεσμα να την κάνουν να βογκά και να αναστενάζει από την υπερβολική κ@ύλα που ένοιωθε, με τα δάκτυλά μου να γεμίζουν από τα υγρά που έρεαν άφθονα από τον κόλπο της.

Η Σοφία έκλεισε το νερό και βγήκε από την μπανιέρα, ψιθύρισε στο αυτί της Νατάσσας:

-Πάρε του μια π@πα…

Και εκείνη, σκύβοντας προς το μέρος μου άρχισε να μου γλείφει και να ρουφάει την μισοσηκωμένη π2τσα μου με μένα να κάνω παλινδρομικές κινήσεις μπρος – πίσω γ2μώντας το στόμα της με την π2τσα μου νοιώθοντάς την να σκληραίνει για τα καλά μέσα στο στόμα της.

Βγήκα από την μπανιέρα και στάθηκα όρθιος πίσω της, βάζοντας το δεξί της πόδι πάνω στην μπανιέρα και τρίβοντας για λίγο την πο@τσα μου κατά μήκος των μουσκεμένων μ@νόχε2ιλων της. Άρχισα να μπαίνω μέσα στο κόλπο της και να την γ@μάω με δύναμη, ενώ η Σοφία χουφτώνοντας το δεξί β2ζί της Νατάσσας, μου είπε: γ@μα την καλά! Αν θέλεις να σε αφήσω μετά να γ2ήσεις και μένα.
Με το ένα μου χέρι κρατούσα το αριστερό χέρι της Νατάσσας και με το άλλο χάιδευα τα κωλομέρια της και τη 2μούσα καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ενώ λίγο αργότερα κατέβασα το πόδι της στο πάτωμα και της ζήτησα να σκύψει όσο περισσότερο μπορούσε… στηρίζοντας τα χέρια της στην μπανιέρα και βάζοντας το δάκτυλό μου στην κ@λοτρ@πίδα της, το κορμί της τινάχτηκε προς το μέρος μου με αποτέλεσμα η π@ύτσα μου να μπει ακόμα πιο βαθιά μέσα στον κόλπο της.

Το δάκτυλό μου πήγα να το αντικαταστήσω από την χοντρή π@ύτσα μου, αλλά η Νατάσσα δεν με άφησε και με βραχνή ξαναμμένη φωνή μου λέει:

-Δημήτρη, θέλω την π@τσα σου στο μ@υν@ι μου σε παρακαλώ! Εκεί μου αρέσει άνδρα μου! Έλα μωρό μου, βάλε την βαθιά μέσα στο μ2νάκι μου!!! Χώστην! Δεν αντέχω άλλο! Την θέλω αγόρι μου! Μην αργείς. Σοφία, πες του να μην με τυραννά άλλο! Δεν αντέχω άλλο… έλα Δημήτρη!!! Χώσε την μέσα μου… τώρααα… τώραααα…!!!

Και ταυτόχρονα πήρε το χέρι της Σοφίας και το έβαλε πάνω στις ρ@γες της για να της τρίψει και να της τσιμπήσει τις θηλές της. Καθώς η π@ύτσα μου γ2μούσε δυνατά το μ2υνάκι της, με τα βροντοκοπή?ατα των αρχιδιών μου πάνω στα κ2λομέρια της να της φέρνουν ρίγη στο κορμί της, ώστε να έχει έναν από τους εντονότερους @ργασμούς που είχε νιώσει ποτέ ο κόλπος της, με αποτέλεσμα να χ2νει ακατάπαυστα τους χυμούς του που περιέλουσαν την π2τσα μου. Η Σοφία δεν με άφησε να συνεχίσω για να μην χ2σω και με πήρε και πήγαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.

Εκείνη ανάσκελα, σηκώνοντας τα πόδια της ψηλά, με μένα να έχω γονατίσει και να της γλύφω τα μ@υνόχε2ιλά της. Αυτό κράτησε αρκετή ώρα, λέγοντάς μου:

-Δημήτρη… τι κ@ύλα είναι αυτή αγόρι μου! Ααχ!!! Ναι! Γλείψε την μο2νάρ@ μου! Γλύφτη άγρια κούκλε μου! Ωχ! Τι κα2ύλα μου δίνεις!!!

Και ενώ το κορμί της έτρεμε από ηδονή, με τράβηξε από τα μαλλιά και βρέθηκα απάνω της, λέγοντάς μου με λάγνα φωνή να την π!δήξω. Κρατώντας τα πόδια της ανοικτά από τους αστράγαλους και βάζοντας ένα μαξιλαράκι στα οπίσθια της, από την ημικαθιστή θέση στην οποία βρισκόμουν, άρχισα την !ύτσα μου που είχε μελανιάσει από την κα1λα και τον πόνο που ένοιωθε ύστερα από όσα είχαν γίνει να την σπρώχνω βαθιά μέσα στον κόλπο της με την Σοφία να τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, με εμένα να την γ!μάω με αργές σπρωξιές.

Όταν μπήκα ολόκληρος μέσα της, η Σοφία στήριξε τα πόδια της στους ώμους μου, κουνώντας τον κόλπο της προς τα πάνω, ενώ εγώ την τρόμπαρα με δύναμη γ!μώντας την όλο και πιο δυνατά, γλείφοντας τις γάμπες της και χουφτώνοντας τα β!ζάκια της με την Σοφία να γρυλίζει:

-Αχ! Τι κ1ύλα είναι αυτή! Έλα κ1υλιά!η μου! Αχ! Ναι Δημήτρη! Γ!μησε με σε παρακαλώ… έλα πήδα με… άνδρα κάρφωσε αυτή την σκληρή π!ύτσ! σου στην γυναικούλα σου! Αχ! Ναι! θέλω να την νιώσω βαθιά μέσα μωρό! Μμμμ… αχ… ναι… θέλω την χοντρή σου π!ύτσα βαθιά μέσα μου! Έλα! Γ!μησε τη μ!υνάρ@ την εξαδέλφη σου! Ξεμ@νιασέ με την π@υτ@να!!!

Η Νατάσσα ήλθε εκείνη τη στιγμή από το μπάνιο και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και μας κοίταζε, ανταλλάσσοντας κάθε τόσο κα@τά φιλιά με την Σοφία, ενώ η Σοφία άρχισε να βογκάει τόσο πολύ που δε θυμάμαι να την είχα ξανακούσει έτσι ποτέ.

-Έλα! Χ@σε μέσα μου κ@ριόλη!

Μου είπε η Σοφία, και ο @γασμός μου αν και ήταν εκρηκτικός, ξέσπασε σε κύματα, στέλνοντας πηχτό σ@έρμ@ βαθιά μέσα στο πεινασμένο μ@νάκ@ της που το αισθανόμουν να με αρμέγει σταθερά και επίμονα αλλά με το σπ@ρμα μου σαφώς λιγότερο από πριν, αλλά αρκετό να εκτοξεύεται στο βάθος του κόλπου της. Οι χυμοί της Σοφίας με το παχύρρευστο σπ@ρμα μου ανακατεμένα πλημμύρισαν τον κόλπο της και άρχισαν να κυλάνε πάνω στα μ@νόχε@ά της και στα μπουτάκια της. Έτοιμη να χάσει τις αισθήσεις της από την τόσο έντονη κ@λα εκείνης της στιγμής, με το σώμα της από μόνο του να συνεχίζει να ανταποκρίνεται στο προσωρινό σπρώξιμο της π@τσας μου μέχρι να αδειάσει μέσα στον πλημμυρισμένο από τα υγρά της κόλπο της και τα τελευταία χ@σια της.

Ένα μήνα αργότερα, πήγα φαντάρος για ένα χρόνο σαν προστάτης και όταν επέστρεψα αποφασίσαμε με την εξαδέλφες μου και την αδελφή μου να ζήσουμε όλοι μαζί, στη μεζονέτα που έχουμε μέσα στο ξενοδοχείο του νησιού μας, κανονικά σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια έχοντας μεταξύ μας μια ταιριαστή ερωτική ζωή με αλληλοσεβασμό ανάμεσά μας.

Η αλήθεια είναι ότι δίνω σε όλες και μου δίνουν όλες αγάπη, εδώ και 18 χρόνια, κάνοντάς να νοιώθω σαν σύγχρονος πασάς με το χαρέμι του.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.