Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αληθινη Ιστορία: Η 40άρα που εκδικήθηκε τον άντρα της

4,736

Γεια σας. Είμαι Δημήτρης 28 χρονών, μένω Αθήνα και θέλω να σας διηγηθώ την φάση που είχα πριν λίγες μέρες. Ήμουν μόνος αυτό το διάστημα και έψαχνα για καμιά γνωριμία αλλά τίποτα. Έτσι βαρέθηκα κάποια στιγμή και λέω αν είναι να ‘ρθει τίποτα θα ‘ρθει. Και έτσι έγινε. Μια μέρα εκεί που καθόμουν στο σάιτ και χάζευα, είχα ανοιχτό το τσατ και μου έρχεται ένα μήνυμα και πιάνω την κουβέντα με μια κοπέλα.

– «Γεια σου!»

– «Γεια σου. Πώς σε λένε;»

– «Όλγα, εσένα;»

– «Δημήτρη. Πόσο χρονών είσαι Όλγα;»

– «Σαράντα. Εσύ Δημήτρη;»

– «28. Τι ψάχνεις Όλγα;»

– «Παρέα να μιλήσω…»

Και έτσι ξεκινάμε μια συζήτηση για σχέσεις και τέτοια. Μου λέει ότι είναι παντρεμένη και δεν περνάει καλά και αφού μιλάμε ώρα της λέω:

– «Θέλεις να τα πούμε από κοντά;»

– «Ναι, γιατί όχι;», μου λέει.

– «Πάμε για ένα καφέ;»

– «Ναι»,

– «Ο άντρας σου δεν έχει πρόβλημα;»

– «Δουλεύει απόγευμα, αλλά δεν με νοιάζει αν έχει πρόβλημα…»

– «Εντάξει!», της λέω.

Και κανονίζουμε να πάμε για καφέ σε ένα μαγαζί στην παραλιακή. Φτάνω στο καφέ παραγγέλνω και την περιμένω. Σε λίγο σκάει μύτη. Την βλέπω και παθαίνω πλάκα! Μια μο@νάρ@ κάτσε καλά! Μελαχρινή με μαύρα μάτια, τέλειο πρόσωπο, δυο βυζ@ρεs στριμωγμένες μετά βίας στο σουτιέν και ένας κ@λος πεταχτός. Αφού γνωριζόμαστε από κοντά τα λέμε λίγο… μου λέει για τον άντρα.. ότι δεν περνάει καλά και τέτοια και φτάνει η κουβέντα στο ζουμί.

– «Θέλω να τον εκδικηθώ τον μαλάκα!», μου λέει.

– «Δηλαδή;», της λέω.

– «Θέλω απόψε να τον κάνω κερατά. Ενδιαφέρεσαι;»

– «Βέβαια!»

– «Θέλω απόψε να γίνω δικιά σου και ο βλάκας ο άντρας μου να βγάλει κέρατα!»

– «Ότι θες μωρό μου.. Αν θες πάμε σπίτι μου τώρα»,

– «Πάμε!»

Φεύγουμε και πάμε σπίτι μου. Όταν φτάνουμε, βάζω δυο ποτά για να χαλαρώσουμε και σε λίγο άλλα δυο. Είμαστε έτοιμοι… αρχίζω να την φιλάω και να την χουφτώνω παντού. Αυτή έγινε κατακόκκινη από την κ@λα. Της βγάζω έξω τις β@ζ@ρες και τις πιπιλάω, τις βυζαίνω, τις δαγκώνω… Αυτή αναστενάζει. Την ξεντύνω και πέφτω με τα μούτρα στο μ@νί της που ήταν ξυρισμένο, με ένα τριγωνάκι από τρίχες πάνω – πάνω. Αρχίζω να της κάνω ένα τρελό γλ@φ@μ@νι! Δάγκωνα τα μ@ν@χ@λα, έγλειφα την κλ@τορίδ@ και ρουφούσα και έβαζα την γλώσσα μου μέσα στη σχισμή της. Αυτή έχ@νε συνέχεια ώσπου έφτασε στο αποκορύφωμα… μου πίεσε το κεφάλι και μου γέμισε το στόμα με ένα ποτάμι από υγρ@. Εγώ σηκώθηκα και την φίλησα και μοιράστηκα τα υγρ@ της μαζί της.

– «Τώρα είναι η σειρά μου…», μου λέει.

Πέφτει στα γόνατα και μου παίρνει ένα θεϊκό τσ@μπ@κι! Μου τον ρουφάει @λον μέσα. Ήξερε από τσ@μπ@κι. Εγώ την τραβάω γιατί θα έχ@να και σταμάτησα λίγο, γιατί ήθελα και να την γ@μ@σω. Την βάζω ξάπλα και πηδ@ω πάνω, μπαίνω μέσα στο @γρό μ@νί της και το π@δάω με όλη την δύναμή μου. Αυτή σε όλη την διάρκεια μονολογούσε δυνατά:

– «Μαλάκα άντρα μου, έλα να δεις πως με ξεσκίζουν! Γ@μα με αγόρι μου! Ξέσκισε το μ@νί του π@στη του άντρα μου. Γάμα την γυναίκα του! Αυτός είσαι ψ@λ@ά μου. Ο άντρας με το πουλάκι του τι να κάνει; Αυτή είναι ψ@λ@ρα!!!»

Και όσο έβριζε τον άντρα της εγώ κ@λ@να πιο πολύ… μέχρι που ήρθε η ώρα να χ@σω. Πήγα να τραβηχτώ αλλά με κράτησε με δύναμη και έχυσα μέσα της. Τότε μου λέει:

– «Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα μπ@σταρδ@κι στο άντρα μου αλλά μην φοβάσαι, κάνω αντισύλληψη. Απλά θέλω να πάω σπίτι με τα χ@σι@ ενός άλλου άντρα μέσα μου και να τον βάλω να μου γλείψει το μ@νί μου…»

– «Είσαι αν@μαλιάρ@;», της λέω.

– «Ναι, είμαι μωρό μου!», απαντά.

Και κατεβαίνει πιο κάτω να μου καθαρίσει την π@τσ@ μου. Την @γλειφε κανένα τέταρτο και μου είχε ξανασηκωθεί. Γυρίζει τότε και μου λέει:

– «Τώρα την ετοιμάζω για τον κ@λο μου, που δεν τον δίνω ποτέ στον καραγκιόζη τον άντρα μου, αλλά μόνο στους εραστές μου…»

Σηκώνομαι, την βάζω στα τέσσερα και χαϊδεύω τον κ@λο της. Της γλείφω την κ@λ@τρ@πούλα της και ξεκινάω να την ανοίγω με τα δάχτυλα μου. Σε λίγο σπρώχνω το κ@λί μέσα στην κ@τή κ@λάρα της και την π@δάω δυνατά. Αυτή παίζει το μ@νί της και φωνάζει:

– «Πούστη άντρα μου, δεν θα πάρεις ποτέ την κ@λάρ@ μου! Μόνο άλλοι θα μου την γ@μούν. Έτσι, σκ@σε με μωρό μου! Εσύ είσαι άντρας, όχι ο δικός μου ο μ@λ@κας!»

Με αυτά τα λόγια δεν αντέχω… χ@νω βαθιά στον κ@λο της κι αυτή αρχίζει να τρέμει από τον @ργ@σμό. Μετά ντύθηκε, με ευχαρίστησε και έφυγε αφού προηγουμένως είπαμε να τα ξαναπούμε.

Ευχαριστώ που διαβάσατε την εμπειρία μου. Εύχομαι να έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία κι εσείς.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More