Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Άγριο μπούλινγκ σε 5χρονη ενώ βρισκόταν στο σχολικό λεωφορείο (video)

17

Παρότι η μικρή ωρυόταν λόγω του βασανιστηρίου στο οποίο την υπέβαλαν τα υπόλοιπα παιδιά, ο οδηγός του λεωφορείου την αγνοούσε.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας με θύμα ένα 5χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε στο Ντάλας του Τέξας, στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη «New York Post», το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τώρα είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η μικρή Alexis Billings, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το σχολικό λεωφορείο, άρχισε να δέχεται από τους μεγαλύτερους συμμαθητές της υβριστικά σχόλια. Δυστυχώς, όμως, αυτοί δεν έμειναν σε αυτό, αφού ακολούθησαν χαστούκια και πολύ δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι!

Και παρότι η μικρή ωρυόταν λόγω του βασανιστηρίου στο οποίο την υπέβαλαν τα υπόλοιπα παιδιά, ο οδηγός του λεωφορείου την αγνοούσε. Το μαρτύριο, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε ο οδηγός, και κράτησε περίπου 10 λεπτά, τελείωσε για τη μικρή όταν το όχημα έκανε στάση έξω από το σπίτι της και η 5χρονη κατέβηκε τρομοκρατημένη.

Η μητέρα της έμαθε αμέσως όσα είχαν προηγηθεί και κατέβαλε 600 δολάρια για να πάρει το βίντεο στην κατοχή της και να το χρησιμοποιήσει στην αγωγή κατά του οδηγού.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ethnos.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More