Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Είναι ζευγάρι και στη ζωή; Φουντώνουν οι φήμες για τους δύο πρωταγωνιστές

144

Φήμες και δημοσιεύματα λένε πως ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου είναι κάτι παραπάνω από φίλοι…

Μπορεί στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος και η Ασημίνα να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, στην πραγματική ζωή όμως, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου ακούγεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά…

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του Λοιπόν, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, οι δύο ηθοποιοί βγαίνουν μαζί συχνά είτε σε θεατρικές παραστάσεις είτε σε μικρά μπαράκια στο κέντρο της Αθήνας.. Ωστόσο, δεν τους αρέσει καθόλου η δημοσιότητα στο κομμάτι που δεν αφορά τη δουλειά τους.

“Από την πρώτη στιγμή υπήρχε χημεία μεταξύ τους και αυτό βέβαια οφείλεται στα πολλά κοινά ενδιαφέροντά τους, μεταξύ των οποίων και η αγάπη που έχουν για το θέατρο”, αναφέρει στο Λοιπόν πηγή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η δυνατή φιλία με τα πολλά κοινά ενδιαφέροντα έχει ήδη μετατραπεί σε ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ των δύο ηθοποιών, το οποίο γνωρίζουν ελάχιστα αγαπημένα φιλικά τους πρόσωπα.

Πηγή: zappit.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More