Αυτός ο άνδρας έδινε στον πιτσαδόρο φιλοδώρημα ΚΑΘΕ φορά, μέχρι που μια μέρα σταμάτησε. Μόλις δείτε το λόγο όμως…

0 535

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ξεκίνησε να δουλεύει όταν ακόμη πήγαινε σχολείο και συνέχισε ακόμη και αφού το ολοκλήρωσε. Ήξερε ποιοί πελάτες άφηναν φιλοδώρημα και ποιοί όχι.

Ένας τακτικός πελάτης όμως που πάντα του έδινε φιλοδώρημα, ξαφνικά σταμάτησε! Όταν ο νεαρός έμαθε τον λόγο όμως…

Μπορεί να σας ακούγετε υπερβολικό, αλλά αυτά τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και συχνά υπό άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το να τους δίνουμε φιλοδώρημα την στιγμή που ο μισθός τους είναι εξευτιλιστικά χαμηλός, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Ως μία χώρα που όχι μόνο την έχει χτυπήσει η κρίση, αλλά την έχει μακελέψει, είναι ανθρώπινο αρκετές φορές να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τους την προσδοκία και αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν άντρα που έδινε κάθε φορά 1 ευρώ φιλοδώρημα στον πιτσαδόρο της ιστορίας.

Όταν όμως φεύγοντας κοίταξε μέσα από το παράθυρο, είδε ότι 6 άτομα μοιράζονταν την μικρή πίτσα που μόλις είχε παραδώσει, γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν να πληρώσουν για μεγαλύτερη ή για δεύτερη. Έφυγε νιώθοντας απίστευτα άσχημα…

Την επόμενη μέρα, αφού τελείωσε τη βάρδια του, ετοίμασε 2 μεγάλες πίτσες για την οικογένεια του άντρα για τις οποίες φυσικά αρνήθηκε να πληρωθεί. Απλά ελπίζει πως ίσως το περιστατικό δείξει πως η καλοσύνη που δείχνουμε σε κάποιον, πάντα μας ξεπληρώνεται!

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.