Αυτοί είναι οι 3 που έπιασαν ως δολοφόνους της 21χρονης. Την στραγγάλισαν και…

1.014

Ποιοι φαίνεται να είναι οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη;Θέμα ωρών φέρεται να αποτελεί η εξιχνίαση της δολοφονίας της της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη– που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο- σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nooz από τη Ρόδο.

Πληροφορίες που έφτασαν στο nooz αναφέρουν ότι οι Λιμενικές Αρχές εξετάζουν δύο άνδρες (έναν ντόπιο Έλληνα και έναν Αλβανό) και αναζητούν -πιθανόν να έχουν εντοπίσει ήδη- και έναν τρίτο (Αλβανό), έχοντας αξιοποιήσει υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Άννης Μαρίας), αλλά και σε άλλο σημείο, κοντά στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Παράλληλα υπάρχουν και καταθέσεις που φέρονται να «δείχνουν» τον άνθρωπο που- σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- επιχείρησε να στραγγαλίσει την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη και στη συνέχεια την πέταξε στην θάλασσα στην περιοχή των Πεύκων, θεωρώντας ότι είναι νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο δείχνει την κοπέλα Ελένη Τοπαλούδη να αποχωρεί από το σπίτι της την Τρίτη μετά τις 8 το βράδυ, να βγαίνει στον κεντρικό δρόμο όπου υπάρχει κατάστημα της Vodafone και γνωστό Ζαχαροπλαστείο, οι κάμερες των οποίων κατέγραψαν την άτυχη φοιτήτρια να επιβιβάζεται σε ένα όχημα και να αποχωρεί.

Προς το παρόν, δεν είναι δημοσίως γνωστό αν υπήρχε μόνο ένα άτομο μέσα στο όχημα ή αν υπήρχαν και άλλοι επιβάτες.

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα εξετάζεται καρέ καρέ από τις Αρχές.

Πληροφορίες του nooz αναφέρουν ότι εξ αρχής οι άνδρες του Λιμενικού αξιοποίησαν τις κλήσεις που είχε λάβει και είχε κάνει η άτυχη κοπέλα Ελένη Τοπαλούδη στο κινητό της τηλέφωνο.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού επιχειρούν να δέσουν πλήρως την υπόθεση προτού προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.