Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αυτό είναι το έξυπνο και αποτελεσματικό κόλπο για να μην κολλάει στο σκεύος ή στη σχάρα

13

Μυστικό για ψάρι: Το ψήσιμο από το ψάρι αποτελεί μία δύσκολη διαδικασία. Αυτό, διότι είναι ευαίσθητο σαν υλικό. Το πιο βασικό βήμα έχει να κάνει με την επιλογή κατάλληλου είδους ψαριού για ψήσιμο. Όσον αφορά τη σεφ Kelli Foster, τη συγγραφέα πολλών μπεστ σέλερ μαγειρικής σχετίζεται με ένα κόλπο που εφαρμόζει, όταν ψήνει το ψάρι.

Η πιο μεγάλη πρόκληση είναι να μην κολλήσει το ψάρι στη σχάρα ή το σκεύος. Όμως, το πιο μεγάλο βήμα έχει να κάνει με την επάλειψη του ψαριού. Το πιο σημαντικό είναι το υλικό να αλειφθεί με στρώμα λίπους. Αυτό, μπορεί να αφορά ένα ολόκληρο ψάρι ή να έχει να κάνει με ένα φιλέτο.

Το ελαιόλαδο αποτελεί ένα πολύ καλό υλικό, το οποίο λειτουργεί ικανοποιητικά. Η ίδια έχει καταλήξει σε κάτι ακόμη πιο αποτελεσματικό, όπως είναι η μαγιονέζα. Πρώτα θα πρέπει να αλείψετε μαγιονέζα και στις δύο πλευρές. Μετά καρυκέψτε το ψάρι, πριν το βάλετε στο γκριλ. Η μαγιονέζα δεν προσκολλάται απλώς πολύ καλά στο ψάρι. Μπορεί επίσης να κρατά το κρέας του μαλακό όπως και να το αποτρέπει από το να κολλήσει στο γκριλ.

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η μαγιονέζα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το ψάρι δεν θα έχει γεύση μαγιονέζας. Αυτό, διότι η γεύση της μαγιονέζας δεν είναι ανιχνεύσιμη μετά το μαγείρεμα. Αυτό είναι το μυστικό για ψάρι, το οποίο μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο για να μην κολλάει στο σκεύος.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More