Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αυτή φεύγει σήμερα και μένουν 6!

13

GNTM  10/12: ήρθε η ώρα να χωριστούν. Η GNTM αποχώρηση σήμερα είναι γεγονός. Αυτό το next top model αποχωρεί.

Όλοι ξέρουμε πως η Σουζάνα, η Κάτια, η Ασημίνα, η Άννα, η Μαρτίνα και προσφάτως η Κωνσταντίνα, έφτιαξαν μία κλίκα, σε βάρος όλων των άλλων κοριτσιών.

Ωστόσο μία-μία άρχισε να φεύγει από το ριάλιτι μόδας και η… δύναμη των FF άρχισε να εξασθενεί, ενώ τώρα θα φτάσει στο τέλος της μία και καλή. Αρχικά έφυγε η Σουζάνα, μετά η Μαρτίνα ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε η Ασημίνα. Στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η ώρα της Κωνσταντίνας να αποχωρήσει, μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα που έφερε στη δοκιμασία.

Πλέον οι δύο που έχουν παραμείνει, είναι η Κάτια και η Άννα, κάτι που ωστόσο θα αλλάξει σύντομα. Στην σημερινή GNTM αποχώρηςη 10/12, οι διαγωνιζόμενες θα τεθούν ξανά σε διαδικασία αποχώρησης, με την Άννα να μη τη γλιτώνει και αυτή τη φορά και να βγαίνει από το GNTM.

GNTM 10/12: Μόνη της η Κάτια στο σπίτι!

Η Κάτια είναι η μόνη που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σπίτι, κάτι που σίγουρα δε θα λειτουργήσει πολύ καλά για την ίδια, έχοντας αποξενωθεί αρκετά από τις άλλες. Το σίγουρο είναι ότι οι FF ηττήθηκαν και μάλιστα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, χωρίς τα σχέδια τους να αποδώσουν όπως ήθελαν οι ίδιες.

Ο τελικός

Κάτια, Άννα-Μαρία και Κέισι είναι οι τρεις φιναλίστ που θα παρακολουθήσουμε στον μεγάλο GNTM τελικό του ριάλιτι μόδας  που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Οι δοκιμασίες;

Τρεις είναι οι δοκιμασίες που θα κρίνουν την νικήτρια του διαγωνισμού μόδας και μάλιστα δύο από αυτές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα κορίτσια έχουν ήδη βαθμολογηθεί. Οι διαγωνιζόμενες καλούνται πλέον να αποδείξουν ότι δεν έχουν φτάσει τυχαία μέχρι αυτό το σημείο. Η κριτική επιτροπή μάλιστα του GNTM 2 έχει συνεχώς υψηλές απαιτήσεις από αυτές, και η αγωνία θα χτυπήσει… κόκκινο. Δεν αποκλείεται να δούμε την μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία του κοινού μιας και οι κριτές έχουν ήδη αποφασίσει ποια θέλουν νικήτρια.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.