Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή

0 480

Φως στις συνθήκες θανάτου του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση, που συνέταξε ο αρμόδιος ιατροδικαστής Ρόδου.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατός του δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά από πτώση, κάτι που αμφισβητούν οι γονείς του θύματος, οι οποίοι έχουν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.ιατροδικαστική έκθεση

Όπως αναφέρεται στην έκθεση που δίνει στη δημοσιότητα το bloko.gr,  το πτώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε αρτιμελές και σε αρχικό στάδιο σήψης.

Στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα που παραπέμπουν σε πτώση και σύρσιμο πάνω σε επιφάνεια, κάτι που συνηγορεί περισσότερο στην εκδοχή του ατυχήματος.

«Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος» είχε δηλώσει στο protothema.gr ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος.

«Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία

Η ιατροδικαστική έκθεση όπως την έδωσε στη δημοσιότητα το bloko.gr

protothema.gr

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.