Η καθημερινή σου ενημέρωση!

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Νύχτα πάθους! Η Ηλιάνα κάνει έρωτα με τον Αλέκο

10


Ραγδαίες εξελίξεις και νέο love story στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η Ηλιάνα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που τη χτύπησε με το αμάξι έχει κοντά κόκκινα μαλλιά και αμέσως της μπαίνουν ιδέες. Ετσι δεν αργεί να συναντηθεί μαζί της. Το όνομά της είναι Βίκυ και η Ηλιάνα της μιλάει για το όνειρο που βλέπει τον τελευταίο καιρό. Η Ηλιάνα καλεί τη Βίκυ στο σπίτι της και την παρακαλεί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Αριάδνης, αλλά η Βίκυ τρομοκρατημένη αρνείται και της εξηγεί πως αυτές οι μεταφυσικές της αναζητήσεις στο παρελθόν την είχαν φοβίσει πολύ.Τελικά δέχεται να κάνει μια προσπάθεια «επικοινωνίας» και με αυτόματη γραφή δίνει κάποιους κωδικούς στην Ηλιάνα που της υπαγορεύει η… Αριάδνη.

Στο μεταξύ ο Αλέκος εκφράζει για άλλη μια φορά στην Ηλιάνα πόσο τη νοιάζεται, αυτή τη φορά όμως τη φιλάει στο στόμα! Λίγο αργότερα πηγαίνει και μιλάει ανοιχτά στον Ακη για τα συναισθήματά του για την Ηλιάνα κι εκείνος του δίνει το πράσινο φως να προχωρήσει μαζί της, αλλά τον προειδοποιεί πως αν την πληγώσει θα τον βρει απέναντί του.

Αφού τον διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να τη στενοχωρήσει ποτέ, πηγαίνει στο σπίτι της όπου είναι μόνη της. Οι δυο τους τελικά έρχονται πιο κοντά από ποτέ και δεν αργούν να κάνουν έρωτα!

Πηγή: youweekly.gr

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More