Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

8 Λέξεις- ΣΟΚ: Η Ηλιάνα σε κρίση – Πυροβολεί τον Οδυσσέα

Το τέλος της σειράς πλησιάζει, με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα. Οι πρωταγωνιστές φτάνουν σε απόγνωση, αγγίζοντας πολλές φορές τα όρια της τρέλας.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα, από τη μανία της για εκδίκηση, πυροβολεί τον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις, σηματοδοτώντας με αυτή την πράξη ένα νέο παιχνίδι θανάτου.

Όλα διαλύονται μέσα σε μια στιγμή. Η πρωταγωνίστρια θολώνει και η εκδικητική της μανία την κυριεύει. Ο Αρώνης παρακολουθεί την καταστροφή να πλησιάζει στις 8 Λέξεις, ανήμπορος να αντιδράσει. Έχοντας μάθει πια όλη την αλήθεια για τα παιδιά του, είναι έτοιμος να φτάσει και ο ίδιος την κατάσταση στα άκρα. Μόνο που, θα είναι πολύ αργά.

Η Ηλιάνα σημαδεύει με το όπλο της
Μετά τις πιέσεις του Αρώνη να φύγει από την Κέρκυρα, αλλά και τις απειλές του για το κλείσιμο σε ψυχιατρείο, η πρωταγωνίστρια χάνει το μυαλό της. Θέλει να “τελειώσει” τον θανάσιμο εχθρό της, με κάθε τρόπο. Έτσι, η Ηλιάνα σημαδεύει με το όπλο της τον Οδυσσέα και τον πυροβολεί, στις 8 Λέξεις.

Τρέχει να τον βρει και στέκεται απέναντί του. Κι ενώ εκείνος περιμένει πως θα του κάνει ξανά ερωτική εξομολόγηση, εκείνη τον σημαδεύει. Ευτυχώς, η βολή της ήταν άστοχη και ο Οδυσσέας επιβιώνει από θαύμα. Βλέποντάς τον να ζει, η Ηλιάνα καταρρέει και ξεσπάει σε λυγμούς. Πλέον, καταλαβαίνει κι εκείνος πως η πρώην αγαπημένη του δεν είναι καλά.

Ο Αρώνης ενημερώνεται για αυτό που έκανε η κόρη του και τρέχει να την βρει. Τότε της ανακοινώνει πως η κατάστασή της είναι μονόδρομος. Χρειάζεται βοήθεια. Η Ηλιάνα, εκτός από τον Οδυσσέα, πυροβολεί και όλα της τα όνειρα, στις 8 Λέξεις. Όνειρα που χάνονται, μέσα από ένα φρικτό και τεράστιο λάθος της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...