Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

8 Λέξεις επεισόδια: Σίμος και Σμαράγδα παντρεύονται

8 Λέξεις επεισόδια: Στο ερωτικό – πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ 8 λέξεις κάποια από τα ζευγάρια μάς έχουν απασχολήσει με διάφορους τρόπους. Ένα από αυτά είναι ο Σίμος και η Σμαράγδα.

8 Λέξεις επεισόδια: Σίμος και Σμαράγδα παντρεύονται – Στα κάγκελα ο Άκης

Οι δυο τους, αν και έχουν περάσει από σαράντα κύματα, πάντα βρίσκουν τον τρόπο να συνεχίσουν να είναι μαζί και, μάλιστα, ακόμη πιο αγαπημένοι και μονιασμένοι. Δηλαδή, όπως είναι τώρα, μετά την πρόσφατη επανασύνδεσή τους. Και μπορεί το ζευγάρι να περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής ζωής του, όμως δεν μπορεί να το χαρεί όπως θέλει, εξαιτίας των αντιδράσεων του Άκη. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, ο Σίμος κάποια στιγμή φτάνει στα όριά του. Ξεκαθαρίζει στη Σμαράγδα πως θέλει να ζήσουν μαζί, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του πρώην συντρόφου της και πατέρα της μονάκριβης κόρης της.

Εκείνη καταλαβαίνει αμέσως το ξέσπασμα που έχει ο Σίμος και γι’ αυτό δεν αντιδρά. Το αντίθετο, μάλιστα. Του ζητάει να κάνει ακόμη λίγο υπομονή, μέχρι να μιλήσει και πάλι στον Άκη, ώστε να μην την απειλεί με τη διεκδίκηση της κηδεμονίας και την επιμέλεια της κόρης τους. Λίγες ώρες μετά, λοιπόν, η Σμαράγδα επισκέπτεται τον Άκη και προσπαθεί να πάρει τη συγκατάθεσή του για τη συγκατοίκησή της με τον Σίμο. Αλλά μάταια. 8 Λέξεις επεισόδια

8 Λέξεις επεισόδια: Σίμος και Σμαράγδα παντρεύονται - Στα κάγκελα ο Άκης

Ο άντρας αντιδρά ξανά και της επισημαίνει σε έντονο τόνο ότι δεν πρόκειται να δεχθεί η κόρη του να μένει στο ίδιο σπίτι μ’ αυτόν τον άντρα. Στη συνέχεια, η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της και εκεί ενημερώνει τον Σίμο για τις παραπάνω εξελίξεις. Εκείνος, απογοητευμένος από την αντίδραση του Άκη, προτείνει εντελώς ξαφνικά στη Σμαράγδα να παντρευτούν. Φυσικά, η τελευταία ξαφνιάζεται με την πρόταση του αγαπημένου της και, χωρίς δεύτερη σκέψη, απαντά θετικά.

Μάλιστα, οι δυο τους αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους και να παντρευτούν σε μία εβδομάδα, ώστε να αιφνιδιάσουν τους πάντες και κανένας να μην μπορεί να εμποδίσει την πιο ωραία και σημαντική ημέρα της ζωής τους. Έκτοτε, λοιπόν, ο Σίμος και η Σμαράγδα προχωρούν με γοργό ρυθμό τις προετοιμασίες του γάμου τους, βάζοντας ακόμη και αγγελία σε εφημερίδα, με τον Άκη να μην έχει την παραμικρή ιδέα. Στο μεταξύ, εκείνος πιέζει την Αποστολία με σκοπό να μάθει αν έχει κάποιο ειδύλλιο στη ζωή της, αλλά εκείνη αρνείται να το συζητήσει.

8 Λέξεις επεισόδια: Σίμος και Σμαράγδα παντρεύονται - Στα κάγκελα ο Άκης

Η ίδια, κάποια στιγμή, βλέπει την αγγελία γάμου του Σίμου και της Σμαράγδας και δεν του το αποκαλύπτει. Μόνο που, λίγο αργότερα, η εφημερίδα πέφτει στα χέρια του άντρα και εκείνος βλέποντας πως η Σμαράγδα παντρεύεται τον Σίμο σοκάρεται μιας και δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο ίδιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, θέλοντας να τους κάνει ένα από τα γνωστά κηρύγματά του, αλλά δεν καταφέρνει να τους βρει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

loading...