7+1 Διάσημοι που κατηγορήθηκαν για σατανισμό! Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι στη λίστα…

Ξένοι καλλιτέχνες έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί πως λατρεύουν το… σατανά και λαμβάνουν μέρος σε σατανιστικές τελετές.

Οι κατηγορίες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μοιάζουν τραβηγμένες από τα μαλλιά και σε κάνουν να απορείς γιατί αυτοί που τις ξεστομίζουν, δε χρησιμοποιούν τη φαντασία τους κάνοντας κάτι δημιουργικότερο.

Εδώ είναι μια λίστα με κάποιους από τους διεθνείς καλλιτέχνες που ήρθαν αντιμέτωποι με αντίστοιχες κατηγορίες σε κάποια φάση της καριέρας τους, όπως την έφτιαξε το nme.com.

Lady Gaga


Η Lady Gaga και πάντα σύμφωνα με δηλώσεις μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου Intercontinental στο Λονδίνο, όπου διέμενε το 2012, φέρεται να έκανε μπάνιο μέσα σε αίμα, κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Iron Maiden

Το 1982 οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν το δίσκο «Number of the Beast», προκαλώντας αντιδράσεις και κατηγορίες περί σατανισμού. Χριστιανικές ομάδες, μάλιστα, προχώρησαν σε διαδηλώσεις και… κάψιμο των δίσκων, ενώ η Καθολική Εκκλησία απαγόρευσε εμφάνισή τους στη Χιλή.

Jay Z & Beyonce


Όταν, το 2012, το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε πως το όνομα της κόρης τους είναι Blue Ivy, χρήστες του Twitter «βρήκαν» πως το όνομα προφέρεται Eulb Yvi, διαβασμένο ανάποδα, δηλαδή «κόρη του διαβόλου» στα λατινικά.

Paul McCartney


Σύμφωνα με υποστηρικτές θεωριών συνομωσίας, ο Paul McCartney είναι σατανιστής κι αυτό γιατί το τραγούδι «Revolution 9» από το «The White Album» λέει «Turn me on, dead man» αν παιχτεί ανάποδα. Το γεγονός αυτό έγινε επιπλέον «τροφή» για όσους ισχυρίζονται πως ο Paul McCartney θα είχε… πεθάνει, αλλά έχει κάνει συμφωνία με το διάβολο για να παραμείνει στη ζωή.

Slipknot


Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιο γκρουπ για αποκρυφισμό, οι Slipknot είναι οι πλέον κατάλληλοι. Αυτό σκέφτηκε και η δική μας Ορθόδοξη Εκκλησία το 2005, όταν επιχείρησε να ακυρώσει την εμφάνιση του γκρουπ στο Λυκαβηττό, χωρίς επιτυχία.

Nicki Minaj


Μια ιστοσελίδα δημοσίευσε το 2012 ένα μακροσκελέστατο άρθρο για την τραγουδίστρια, επικρίνοντας την εικόνα και τα τραγούδια της και καταλήγοντας πως «η διαφθορά των νέων μέσω μουσικής σαν τη δική της, είναι από μόνη της σατανική».

Led Zeppelin


Ο Jimmy Page δήλωνε γοητευμένος από τον Alistair Crowley, έναν κακόφημο αποκρυφιστή. Το γεγονός πυροδότησε φήμες πως ο frontman των Led Zeppelin ήταν και ο ίδιος σατανιστής.

Madonna

Η μεγαλειότητά της στοχοποιήθηκε το 2009, από Πολωνούς εθνικιστές, που εξοργίστηκαν με την απόφασή της να εμφανιστεί στη Βαρσοβία την ημέρα που οι χριστιανοί πιστεύουν πως η παρθένος Μαρία ανέβηκε στους ουρανούς.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time