Η καθημερινή σου ενημέρωση!

6χρονο αγόρι γεννήθηκε χωρίς μάτια αλλά δεν έπαψε ποτέ να χαμογελά παρά τα άσχημα σχόλια των ανθρώπων γύρω του

305

Ένα 6χρονο αγόρι που γεννήθηκε χωρίς μάτια, είναι ένα από τα μόλις 60 καταγεγραμμένα κρούσματα στον κόσμο και δέχεται σκληρό bullying από τους αγνώστους.

Ο Christian Buchanan, από το Woodbury του Tennessee, γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται Tessier, η οποία έχει μόλις 60 γνωστές περιπτώσεις στο ιατρικό ιστορικό

Ο Christian γεννήθηκε με μεγάλα κενά στο πρόσωπό του, ενώ χρειαζόταν σωλήνα σίτισης από τότε που ήταν μόλις τεσσάρων ετών και έχει υποστεί επτά επεμβάσεις για την ανακατασκευή του προσώπου του.

Christian Buchanan was born with no eyes due to a condition that has just 60 known cases

Παρά το ότι ο νεαρός δεν μπορεί να δει, κάτι που επηρεάζει τη μάθηση και την ομιλία του, η μητέρα του Lacey επιμένει ότι η διαταραχή αυτή δεν εμποδίζει τον Christian να ζει μια κανονική ζωή.

Είπε: “Ο Christian είναι ένα πολύ καλό αγόρι. Μαθαίνει να διαβάζει, του αρέσει να παίζει με τον μικρό του αδελφό του – όλα τα πράγματα που θα απολάμβανε κάθε 6χρονο παιδί.”

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More