Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

51χρονη γιαγιά θέλησε να ξαναγίνει μαμά και έκανε τετράδυμα

Η Τρέισι Μπρίτεν είχε ήδη τρία παιδιά με τον πρώτο της σύζυγο, από τα οποία έχει αποκτήσει 8 εγγόνια ηλικίας από λίγων μηνών έως πολλών ετών, όταν αποφάσισε πως θέλει ακόμη ένα παιδί με τον νυν σύντροφό της, Στίβεν. Βέβαια, είχε κλείσει τα 50 της χρόνια και αυτό θα έπρεπε να γίνει με εξωσωματική. Επένδυσε, λοιπόν, την κληρονομιά που της άφησε η μητέρα της σ’ αυτόν τον ευγενή σκοπό και λίγο καιρό μετά, έμαθε τα καλά νέα: ήταν έγκυος.

Με τη μικρή διαφορά, βέβαια, πως δεν περίμενε ένα παιδί, αλλά τετράδυμα, αφού 3 από τα 4 έμβρυα που μεταφέρθηκαν στη μήτρα της επιβίωσαν, ενώ το 1 από αυτά χωρίστηκε στα δύο, δημιουργώντας δύο πανομοιότυπα δίδυμα κοριτσάκια.

Σήμερα, είναι μια πανευτυχής μαμά 4 νεογέννητων που απαιτούν άπειρες ώρες ενασχόλησης και άπειρα λίτρα γάλακτος, αλλά δεν το μετανιώνει ούτε στιγμή: «Όλοι με λέγανε τρελή που αποφάσισα να αποκτήσω ξανά μωρό στα 51 και φρίκαραν διπλά όταν άκουσαν ότι πρόκειται για τετράδυμα. Αλλά αυτά τα μωρά είναι σκέτη ευτυχία και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο

loading...