23χρονη έκανε έκπληξη στη γιαγιά της όταν αποφάσισε να παντρευτεί με το νυφικό της και οι φωτογραφίες τους έγιναν viral (εικόνες)

0 73

Νυφικό  – «Κάτι καινούριο, κάτι παλιό, κάτι μπλε, κάτι δανεικό»: σύμφωνα με τα αμερικανικά γαμήλια έθιμα, αυτά είναι όσα πρέπει να έχει πάνω της μια νύφη, τη μέρα που θα βρεθεί στην εκκλησία δίπλα στον άντρα της ζωής της.

Τα παραπάνω σκέφτηκε και η 23χρονη Jordyn Cleverly, όταν αποφάσισε να πει το «ναι» στον αγαπημένο της, έχοντας, όμως αποφασίσει τι ακριβώς θα ήταν το «παλιό» και το «δανεικό» στη δική της περίπτωση. Ο λόγος για το νυφικό φόρεμα της γιαγιάς της, με το οποίο ονειρευόταν να παντρευτεί η 23χρονη, αποφασίζοντας παράλληλα να κάνει μία συγκινητική έκπληξη στη γιαγιά Penny.νυφικό

Η νεαρή κοπέλα δανείστηκε το φόρεμα της γιαγιάς της και με ελάχιστες μεταποιήσεις κατάφερε να φορέσει το νυφικό, με το οποίο παντρεύτηκε η γιαγιά της το 1962.νυφικό

Η φωτογράφος Kortney Peterson απαθανάτισε την έκπληξη που έκανε η εγγονή στη γιαγιά και τη συγκίνηση της ηλικιωμένης γυναίκας. Η ρομαντικής φωτογράφιση μας συγκίνησε και έγινε viral.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.