Η καθημερινή σου ενημέρωση!

23/5 Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει σήμερα! Οι νέες ομάδες και τα…νεύρα (video)

Έκρυθμη η κατάσταση στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4. Τα πράγματα πλέον έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι παίκτες παλεύουν πιο πολύ από ποτέ ατομικά και ομαδικά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτάσουν στον πολυπόθητο τελικό.

Όμως πέρα από τον τελικό, οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν και τις κακουχίες που έχουν υποστεί τόσους μήνες μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που προκαλεί νεύρα και εντάσεις, ενώ βλέπουμε στο trailer τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αισθάνονται αδικημένοι από την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

8 Λέξεις: Η ζωή του Σίμου θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο-Όλα κρέμονται από μία κλωστή!

Συγκεκριμένα νιώθουν πως ο Ντάφυ τους κορόιδευε τόσο καιρό που το αγώνισμα ήταν ακόμα ομαδικό, εκμεταλλευόμενος την αγωνιστικότητα των υπολοίπων, κερδίζοντας έπαθλα χωρίς να κουράζεται. Βλέποντάς τον λοιπόν να μπαίνει δυναμικά στα ατομικά, πλέον, αγωνίσματα, βγαίνουν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να δούμε μία ακόμα έντονη διαμάχη.

Σήμερα λοιπόν ως γνωστόν θα δούμε έναν ακόμα αγώνα επάθλου, όπου οι παίκτες θα χωριστούν σε νέες ομάδες. Στην Κόκκινη ομάδα θα δούμε τον Σάκη, την Μαριαλένα, τον Ντάφυ και την Ελένη, ενώ η μπλε ομάδα θα αποτελείται από τον Ηλία, την Καρολίνα τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι.

Ας πούμε το οριστικό σπόιλερ για τον αποψινό νικητή που θα απολαύσει το μεγάλο έπαθλο φαγητού. Η….

κόκκινη ομάδα είναι αυτή πού θα κατακτήσει σήμερα την νίκη!

Μέχρι το αποψινό επεισόδιο, δείτε το trailer με τα στιγμιότυπα των αποψινών στίβων μάχης!

Διαβάστε περισσότερα

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.