20 Άτομα που κοιτάνε εκεί που δεν «πρέπει»!

1.744

Είναι γνωστό ότι οι άντρες δείχνουν μεγάλη αδυναμία σε 2 συγκεκριμένα μέρη του γυναικείου σώματος και φυσικά μέσα σε αυτά δεν είναι τα χέρια.

Εννοείται πως κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, καθώς ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει πολλές τέτοιες αντιδράσεις από άτομα που κοιτάνε σε εκείνα τα σημεία, ακόμη και όταν βρίσκονται στους δημόσιους χώρους.

Μερικά τέτοια παραδείγματα με αστεία βλέμματα υπάρχουν και στην λίστα που ακολουθεί!

Όταν ο φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει περίεργα βλέμματα

astia vlemata aggouria.net

Τι νόμιζες πως οι διάσημοι προσέχουν περισσότερο τις αντιδράσεις τους; Σε καμία περίπτωση και αυτό είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα. Και μην σκεφτείς ότι ο Bruce Willis είναι ο μόνος που το έκανε, δες μερικά ακόμη τέτοια παραδείγματα.

obama asties ikonesponires maties

Τι να πει κανείς από την στιγμή που το ίδιο βλέμμα έριξαν και ο Barack Obama με τον Nicholas Sarkozy, στην μόλις 16 χρονών τότε Mayora Tavares.

david beckam fotografies

Και άλλος οικογενιάρχης θαυμάζει την οπισθοκίνηση μιας κοπέλας. Λογικό βέβαια για τον καημένο τον David, τι να δει τα κόκαλα της Victoria; Ε να τα λέμε και αυτά!

sharapova perierges fotografies

Καλά και ποιος δεν θα κοιτούσε έτσι την Μαρία Σαράποβα; Δεν φταίει το pool boy, το έκανε με όσο τακτ του είχε απομείνει.

johansson asties ikones

Τι να πει ρε παιδί μου και η Scarlet Johansson που της την έπεφτε ο παππούς; Και καλά μιλάει τώρα;

astia vlemmataasties ikones aggouria.netadres ponira vlemmata

Αυτά είναι και τα πιο αστεία βλέμματα κατά την γνώμη μου, αυτό που έχει ανοίξει το στόμα και είναι ένα βήμα πριν πέσει το σαλάκι; Α και μην ξεχάσω τα γουρλωμένα μάτια!

ponira vlemmataasties fotografiesasties ikonesadres asties ikones

Και αυτή η διακριτικότητα βρε παιδί μου άλλο πράγμα, θες που θες να πάρεις μάτι μην καρφώνεσαι και έτσι, άσε που θα στραβώσει ο λαιμός σου στο τέλος.

asties adrikes matiesponira vlemmata aggouria.netginekio stithosperierga adrika vlemmata

Εντάξει υπάρχουν και οι σχετικά πιο διακριτικές αντιδράσεις που αντιμετωπίζουν το θέαμα μόνο επειδή είναι μπροστά στα μάτια τους, χωρίς να κάνουν ολόκληρους ελιγμούς για να το πετύχουν. Όχι ότι το σώζουν αλλά τέλος πάντων.

astia pedika vlemataponires maties aggouria.netpedikes maties

Και για να μην νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι δικό σου, είπα να σου υπενθυμίσω ότι το έχετε όλοι οι άντρες στο DNA σας, μιας και τα μικρά αγοράκια εκεί το έχουν το βλέμμα τους!

Άρα λίγο μέτρο να έχεις και όλα είναι μια χαρά, κάποια πράγματα δεν κόβονται και τελείως. Έλα παραδέξου το, το κάνεις και εσύ συνέχεια, όσο και αν θέλεις να το παίξεις σοβαρός!

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.