Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

2η Ασυλία-ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτοί είναι οι νικητές σήμερα-Θα πέσουν κορμιά!

Πλέον έχουμε συνηθίσει στις ανατροπές και τίποτα δεν είναι ικανό να μας προκαλέσει έκπληξη γύρω από το Survivor 4. Ίντριγκες, συγκρούσεις και πολλές μα πάρα πολλές κωλοτούμπες είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης. Ο Ατζούν το έχει καταλάβει. Του κόσμου του αρέσει το νταχτιρντί. Το Survivor είναι ακλόνητο στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Πάμε όμως στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πέσουν κορμιά στον αποψινό στίβο μάχης, όπου θα δούμε την γνωστή μας πίστα, κατά την οποία οι παίκτες θα χρειαστούν αντοχή, δύναμη και φυσικά στόχο.

Παρά το γεγονός ότι πλέον οι ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες όσον αφορά την δυναμικότητά τους, η κόκκινη ομάδα, λόγω των αλλεπάλληλων συγκρούσεων, έχει πέσει πολύ αγωνιστικά. Οι νέες προσθήκες δεν κατάφεραν να εξομαλύνουν λίγο τις εντάσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και να συγκεντρωθούν στο στίβο μάχης.

Τουλάχιστον η μπλε ομάδα έχει καταφέρει να διατηρείται ενωμένη κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά αποτελεσματική. Παρόλο που έχουν χωριστεί σε δύο υποομάδες, παρά το γεγονός ότι οι κατηγορίες και οι χαρακτηρισμοί που έχουν ανταλλάξει είναι βαρύτατες, όταν έρχονται στις πίστες των αγωνισμάτων δείχνουν τα πάντα και κάνουν focus στη νίκη.

Κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο για τους κόκκινους, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν επηρεαστεί αγωνιστικά από τις τριβές στην καλύβα.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε

Επομένως σήμερα η νίκη βάφεται μπλε, παρά το γεγονός του ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα αγωνιστεί σήμερα, που ίσως να ήταν και ένα πλεονέκτημα για τους κόκκινους.

Τσάμπα αναθάρρησαν οι υποστηρικτές της κόκκινης ομάδας! Η ανατροπή ήρθε…

Δείτε το αποψινό τρέιλερ…

loading...