10+1 σημάδια ότι η σχέση σας τελειώνει!

0 84

Κανείς δεν θέλει να τελειώσει μια σχέση που τελείωσε ρομαντικά, αλλά… μήπως έχει ήδη τελειώσει;

Διαβάστε τα παρακάτω σημάδια που το μαρτυρούν:

1) Έχει αλλάξει η σεξουαλική ζωή σας: Το σεξ είναι η καρδιά κάθε σχέσης και όταν το αποφεύγετε σημαίνει είτε πως έχει χαθεί η οικειότητα, είτε πως δεν σας έλκει ο άλλος σεξουαλικά.

2) Τσακώνεστε χωρίς λόγο: Οι μικρές «μάχες» για τα λάθος δημητριακά στο σούπερ μάρκετ δείχνουν ότι υπάρχει ένας θυμός, τον οποίο ξεσπάτε με όποια πρόφαση και αν βρείτε.

3) Δεν αγγίζεστε πια: Η ασυνείδητη και φυσική ώθηση μεταξύ εραστών είναι σημάδι έρωτα. Η γλώσσα του σώματος προδίδει πως ο έρωτας έχει τελειώσει.

4) Θέλετε να κάνετε χώρια πράγματα: Ή αλλιώς θέλετε τον χώρο σας χωρίς το άλλο σας μισό. Προσπαθείτε να το κρατήσετε μακριά σας και αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει.

5) Γνωρίζετε ότι δεν είναι για πάντα: Εάν δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον μαζί του και τη ζωή με αυτόν, τότε μάλλον θα χωρίσετε, αργά ή σύντομα.

6) Δεν έχει πλάκα πια: Δεν περνάτε καλά, δεν διασκεδάζετε όπως παλιά. Εάν ακόμη και οι απλές διασκεδάσεις έχουν γίνει πολυτέλεια, θα πρέπει να προβληματιστείτε.

7) Δεν νιώθετε έλξη: Παλιά θέλατε να του βγάλετε τα ρούχα, να βρεθείτε μαζί του στο κρεβάτι… Τι έχει αλλάξει;

8) Δουλειά και πάλι δουλειά: Γίνατε εργασιομανής τελευταία; Το ξαφνικό ενδιαφέρον για την καριέρα σας, ίσως σημαίνει ότι σε κάποιον άλλο τομέα δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

9) Έχετε αισθήματα για άλλον: Τι άλλο χρειάζεστε για να πειστείτε ότι έχετε αφήσει συναισθηματικά τη σχέση προ πολλού;

10) Χαμένη εμπιστοσύνη: Το να χαθεί η στήριξη, η σιγουριά για τον άλλο είναι ακόμη ένα σημάδι ότι έρχεται χωρισμός.

Plus:

Δεν αναγνωρίζετε ότι υπάρχει λάθος: Εάν αρνείται να μιλήσετε και δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει ακόμη. Αλλά τον απασχολεί εξίσου.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.