Η καθημερινή σου ενημέρωση!

10.000 ΠΑΟΚτσήδες στη Θεσσαλονίκη για την απαράδεκτη εισήγηση της ΕΕΑ (pics, vids)

7

«Ξεχειλίζει» η οργή στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φρόντισαν να στείλουν το πρώτο ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Τρομερά μαζική συμμετοχή, με πάνω από 10.000 ΠΑΟΚτσήδες που συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας.

Η πολιτική εισήγηση μιας Επιτροπής που είχε υπογραφή Αυγενάκη και η μετέπειτα ψήφιση μιας ρύθμισης που φαντάζει… έκτρωμα ήταν η σταγόνα που «ξεχείλισαν» την υπομονή στις τάξεις της οικογένειας του ΠΑΟΚ που άμεσα συσπειρώθηκε γύρω από τους «ασπρόμαυρους» και τον πρόεδρο της ομάδας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν ορίσει «ραντεβού» στην Καμάρα στις 18.00 και από νωρίς το κέντρο της Θεσσαλονίκης απέκτησε παλμό. Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στη συγκέντρωση του Δικεφάλου και εξέφρασαν με συνθήματα κατά πάντων την οργή τους για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία προς τη ΔΕΘ και το Λευκό Πύργο για να συνεχίσουν επί της Τσιμισκή. Κρατώντας το πανό που αφορούσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού: «Αυγενάκη, τελείωσες», τα πρώτα μηνύματα των «ασπρόμαυρων» στάλθηκαν για έναν πολιτικό που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και αποτελεί persona non grata.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν δώσει από την πρώτη στιγμή το στίγμα περί ειρηνικής διαμαρτυρίας και πορείας και η αλήθεια είναι πως δεν σημειώθηκε το παραμικρό που θα «αμαύρωνε» το συλλαλητήριο, με μοναδική εξαίρεση πως… παρέλυσε το κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Πέμπτης.

Πηγές: sdna.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More