Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

1η ασυλία-Αυτοί κερδίζουν σήμερα! Η οικειοθελής αποχώρηση και τα πισωμαχαιρώματα

Έχουν έρθει όλα τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να τραβούν την προσοχή του κοινού. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους πανηγυρισμούς των κόκκινων μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, ενώ ήδη τα πρώτα καρφιά έπεσαν από τον Τριαντάφυλλο με στόχο την Σοφία Μαργαρίτη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως οι δύο παίκτριες, που είχαν έρθει πιο κοντά με την Ανθή, δεν έδειξαν καθόλου να στεναχωριούνται, αλλά μάλιστα χαίρονταν που ο κόσμος της κράτησε μέσα.

Από την άλλη πλευρά η μπλε ομάδα έχει φτάσει και πάλι στα όρια της διάλυσης. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε αρκετές διαμάχες μεταξύ των παικτών ενώ στο αποψινό συμβούλιο τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα.

Αρχικά βλέπουμε ότι η Άννα-Μαρία αρχίζει και βγαίνει εκτός της κλίκας. Όπως είδαμε η Χριστίνα Κεφαλά η καινούργια παίκτρια την κατηγόρησε πως όντως εκείνη και η Μαριαλένα δεν χωρίζουν ακριβοδίκαια την τροφή. Σε αυτό κανένας από φίλους της Άννας Μαρίας δεν την στήριξε με αποτέλεσμα αυτό να την κάνει να σπάραξε στο κλάμα.

Επομένως όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι κάτι που θα την επηρεάσει, καθώς είδαμε πως έκανε χθες ήδη μία ήττα. Όπως αναφέραμε και χθες υπάρχει το ενδεχόμενο της οικειοθελούς αποχώρησης σε περίπτωση που δεν αντέξει άλλο ψυχολογικά.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε

Βέβαια όπως είδαμε και πάλι το επεισόδιο της Κυριακής μπορεί να σκάσει και μία άλλη οικειοθελής αποχώρηση, που δεν είναι άλλη από αυτήν της Σόφιας Μαργαρίτη. Η δυνατή παίκτρια είχε και πάλι έναν υποτροπιασμό στον τραυματισμό της, που αυτή τη φορά μπορεί να αποβεί μοιραίο, καθώς ήδη μία φορά την είχαν προειδοποιήσει οι γιατροί για κάτι τέτοιο.

Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι ραγδαίες.

Ποιος θα πάρει την σημερινή ασυλία; Κόκκινοι ή Μπλε;

Πάμε όμως στο αποψινό αγώνισμα πρώτης ασυλίας, όπου έχουμε έναν μικρό σε μήκος στίβο μάχης. Όμως υπάρχουν πολλά και διαφορετικά εμπόδια που σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν τους παίκτες να πάρουν κεφάλι λόγω ταχύτητας.

Ο στόχος είναι εύκολος, καθώς πρέπει να πετύχουν κάποια τοτέμ με τα γνωστά σακουλάκια. Οι πρώτες διαρροές θέλουν για νικητές την κόκκινη ομάδα, καθώς έχει μία αρκετά μεγάλη δυναμική πλέον. Βέβαια θα σας έχουμε ενήμερους για τυχόν ανατροπή λίγο πριν το επεισόδιο.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε

Διαβάστε περισσότερα

loading...