Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Το πρόβλημα του Αλέξη για να σκοτώσει τον Χρήστο!

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις:  Μετά το παθιασμένο φιλί στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ο Αλέξης κολλάει ακόμη περισσότερο πάνω στην Μυρτάλη, παρόλο που εκείνη ζητά χρόνο. Μέσα της δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιον από τους δύο θέλει. Το μένος του Αλέξη για τον Χρήστο όλο και μεγαλώνει. Η Μυρτάλη καταφέρνει να διχάσει τους δύο νεαρούς χαρακτήρες της σειράς, με το ερωτικό αυτό τρίγωνο να φέρνει τα πάνω κάτω.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Το πρόβλημα του Αλέξη για να σκοτώσει τον Χρήστο!

Ο Αλέξης τρελαίνεται όταν την βλέπει με τον Χρήστο. Η εργασία του στην ταβέρνα, μετατρέπεται στον απόλυτο εφιάλτη! Είναι εξοργισμένος τόσο από την Μυρτάλη, όσο και από το αφεντικό του. Το μόνο που φαντάζεται διαρκώς, είναι να τον σκοτώνει. Μόνο που υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.. Εάν πεθάνει και ο Χρήστος, τότε η Μυρτάλη θα σιγουρευτεί πως πίσω από όλα κρύβεται ο Αλέξης.

Έτσι, παραμένει ένας βασανισμένος σερβιτόρος, στην ταβέρνα εκείνου που θέλει να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια. Θα καταφέρει να συγκρατήσει τον εαυτό του αυτή τη φορά; Εκείνη του εκμυστηρεύεται πως κάποτε τον φοβόταν, όμως όχι πια. Εάν ο Χρήστος πεθάνει, τότε το τρομοκρατημένο της βλέμμα θα στραφεί στον Αλέξη κι αυτό είναι κάτι που εκείνος δεν επιθυμεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.