Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σοβαρό πρόβλημα με το μωρό;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος γεμάτος ενοχές κατηγορεί τον εαυτό του, είναι πολύ στεναχωρημένος και από το κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεται διαρκώς το ατύχημα.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σοβαρό πρόβλημα με το μωρό;

Ο γιατρός ενημερώνει πως η κατάσταση του μωρού παραμένει αμετάβλητη και ότι θα επιτρέψουν να το επισκέπτονται 2 φορές τη μέρα. Η Βασιλική επισκέπτεται επιτέλους το μωρό της, που παραμένει σε κώμα, μπορεί τώρα να βάλει το χέρι της μέσα από τις ειδικές εισόδους που έχει η θερμοκοιτίδα και να το χαϊδέψει.

Η Βασιλική είναι λιπόθυμη μετά τα δυσάρεστα νέα και ο Στάθης με την Χάιδω προσπαθούν να την συνεφέρουν. Η Βασιλική και η Χάιδω κάνουν τάμα και προσεύχονται να κρατήσουν την μικρή Στέλλα ξανά στην αγκαλιά τους. Η θλίψη τους είναι τεράστια και κανείς δεν είναι σε θέση να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν το μωράκι της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά τους ενημερώνουν για πιθανή εγκεφαλική βλάβη με άγνωστες συνέπειες στην κινητικότητα, στην ομιλία, στην δυνατότητα επικοινωνίας. Ο Φίλιππος είναι συντετριμμένος καθώς σκέφτεται συνεχώς το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω τους και νοιώθει τύψεις.

Ο Φίλιππος παίρνει το πολυπόθητο εξιτήριο αλλά οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να μείνει στο νοσοκομείο κοντά στην οικογένειά του. Η Βασιλική μαλακώνει και φαίνεται να τον συγχωρεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.