Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ μητέρα 14χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας! «ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ότι θα κόψουν την αγωγή στο παιδί μου αν δεν εμβολιαστεί…»

Συγκλονιστικά είναι όσα καταγγέλλει, στο Ανατρεπτικό Δελτίο στο Alert TV, η μητέρα 14χρονου παιδιού με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος στο νοσοκομείο ώστε να συνεχίσει την αγωγή του εάν δεν εμβολιαστεί.

«Ο γιατρός μου είπε ότι εάν δεν εμβολιάσω το παιδί μου, δεν θα το δεχθεί στο νοσοκομείο για να συνεχιστεί η αγωγή του» ανέφερε προσθέτοντας ότι ο γιατρός την προειδοποίησε ότι «κανείς γιατρός ή νοσοκομείο δεν θα δεχθεί το παιδί σας ανεμβολίαστο».

Η μητέρα τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι βρίσκεται σε απόγνωση, φοβάται όπως φοβάται και το παιδί της και εκβιάζεται καθώς στερείται από το παιδί της «η δυνατότητα στη ζωή, η δυνατότητα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σωστά» αφού αν δεν γίνει το εμβόλιο θα κοπεί η αγωγή που έχει ξεκινήσει. Επίσης καταγγέλλει ότι ενώ έχει στείλει email στο νοσοκομείο για να της απαντήσουν γραπτώς γιατί δεν γίνεται η θεραπεία στο παιδί της δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμιά απάντηση.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.