Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Το τέλος του Αστέρη στη σειρά

Η σειρά Σασμός φτάνει στο τέλος της και ο Αστέρης καταφέρνει να λυτρωθεί. Το χειρουργείο γίνεται με επιτυχία και η Αργυρώ αγνοεί την σκληρή αυτή αλήθεια, για το ποιος πραγματικά είναι ο δότης της.

Οι Βρουλάκηδες παίρνουν μία τεράστια ανάσα ανακούφισης. Η Αργυρώ καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια της και να κοιτάξει το μέλλον με αισιοδοξία. Το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρη, ο οποίος μπορεί να χαμογελάσει ξανά, γνωρίζοντας ότι έσωσε την αγαπημένη του..

Το τέλος για τον Αστέρη προβλέπεται γεμάτο ένταση, στη σειρά Σασμός. Ο αδελφός του θα οδηγηθεί στο τμήμα, για έναν φόνο που δε διέπραξε. Η αλήθεια για την δολοφονία του Στεφανή έρχεται σταδιακά στο φως.

Ο Αστέρης δε θα αργήσει να μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Αντίστοιχα, η Αργυρώ δε θα αργήσει να μάθει ότι μέσα της έχει ένα κομμάτι του Αστέρη. Η δεύτερη σεζόν φέρνει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, με τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών να είναι μοναδικές.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, ο Αστέρης θα είναι ανακουφισμένος, αλλά και προβληματισμένος ταυτόχρονα. Η οικογένειά του έχει διχαστεί και ο αδελφός του ετοιμάζεται να περάσει τα ίδια που πέρασε κι εκείνος στη φυλακή…

Στο μεταξύ, ο Σταύρος και η Αργυρώ παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά. Αυτό δίνει την ελπίδα στον Αστέρη για την οικογένεια που τόσο πολύ ήθελε να δημιουργήσει με τη γυναίκα της ζωής του.

The post Σασμός Spoiler: Το τέλος του Αστέρη στη σειρά first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.