Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ο Αστέρης αποφυλακίζεται και σώζει την Μανταρίνα μία συγκινητική εξέλιξη που θα φέρει δάκρυα στους τηλεθεατές.

Μία συγκινητική εξέλιξη που θα φέρει δάκρυα στους τηλεθεατές. Ο Αστέρης θα σώσει την Μανταρίνα, το αγαπημένο σκυλάκι του Πέτρου, διχάζοντας τους Βρουλάκηδες στη σειρά Σασμός.

Μετά την κατάθεση της Σεμίνας, ο Αστέρης Σταματάκης είναι ελεύθερος. Κυκλοφορεί στους δρόμους της Κρήτης, προσπαθώντας να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Όλοι τον κοιτάζουν καχύποπτα, παρόλο που ξέρουν πως δεν σκότωσε εκείνος τον Πετρή.

Η Αργυρώ, η Μαρίνα και ο Άγγελος ορκίζονται εκδίκηση. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να στηρίξει την οικογένειά της. Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες κρατούν τις αποστάσεις τους.

Ο Αστέρης, μία μέρα, εντοπίζει στο δρόμο την Μανταρίνα, το σκυλάκι που είχε ο Πετρής, στη σειρά Σασμός. Βλέπει πως είναι ταλαιπωρημένη και αποφασίζει να τη συνοδεύσει ως το σπίτι των Βρουλάκηδων, παρά τον κίνδυνο.

Όταν η γιαγιά Ειρήνη τον βλέπει απέξω, εξοργίζεται. Ο Αστέρης της εξηγεί πως βρήκε την Μανταρίνα στο δρόμο και πως χρειάζεται άμεσα κτηνίατρο. Ύστερα, φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά έσωσε ένα μέλος της οικογένειας…

Η γιαγιά Ειρήνη παγώνει. Τον κοιτάζει και ξεσπάει έντονα. Του φωνάζει πως τους ρήμαξε την ψυχή πως η καταστροφή αυτή θα τους στοιχειώνει για πάντα. Ο Αστέρης, βαθιά μετανιωμένος, της αναφέρει πως μπορεί να είναι ελεύθερος, όμως αισθάνεται ακόμη ένοχος.

Χαϊδεύει για λίγο την Μανταρίνα κι ύστερα φεύγει μακριά από όλους… Το μίσος αυτό δεν πρόκειται να σβήσει γρήγορα…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.