Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Παύλος έχει άγρια σχέδια! Ο Φραγιαδάκης στα κάγκελα

Σασμός alpha: Όλοι στο τμήμα φοβούνται πως η επιστροφή του Παύλου μυρίζει εκδίκηση. Μετά τον θάνατο του τελευταίου Βρουλάκη από την οικογένεια, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στην Κρήτη, αποφασισμένος να ζητήσει εκδίκηση. Ο Παύλος επιστρέφει στο νησί, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Φραγκιαδάκης να βρίσκεται σε πανικό. Όσο κι αν εκείνος εξηγεί πως ήρθε για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, κανείς δεν είναι σε θέση να τον πιστέψει.

Σασμός alpha: Ο Παύλος έχει άγρια σχέδια! Ο Φραγιαδάκης στα κάγκελα

Η Καλλιόπη τον συναντά τυχαία και συνειδητοποιεί πως ο άντρας αυτός δεν εμφανίστηκε για καλό! Βλέπει στα μάτια του τον δολοφόνο του συζύγου της και η φλόγα της βεντέτας ζωντανεύει μέσα της. Ο Παύλος και η Καλλιόπη μπαίνουν σε έναν ατελείωτο αγώνα μάχης, με τον Αντώνη να βρίσκεται στη μέση, ο αστυνόμος παλεύει να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Ζητάει από την Καλλιόπη να κρατήσει την ψυχραιμία της και να μην επιτεθεί στον Παύλο. Αντίστοιχα, πλησιάζει τον Βρουλάκη, θέλοντας να μάθει τις πραγματικές του προθέσεις. Θα καταφέρει ο Αντώνης να κρατήσει τις δύο αυτές οικογένειες μακριά;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.