Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Μελέτης σώζει τον παλιό του φίλο Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Η κατάσταση του πρωταγωνιστή γίνεται όλο και χειρότερη. Ο Μελέτης βρίσκεται τυχαία στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή και σώζει τον παλιό του φίλο Κωνσταντή, στις Άγριες Μέλισσες. Μία σκηνή που θα φέρει κοντά τους δύο πρωταγωνιστές, μετά από αρκετό καιρό.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης σώζει τον παλιό του φίλο Κωνσταντή

Ο Κωνσταντής αδιαφορεί για το πρόβλημα της υγείας του. Έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του, με την Πηνελόπη και τον Νικηφόρο να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του. Ο ίδιος συνεχίζει να πίνει και να φέρεται παράτολμα, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του.

Ύστερα από μία επίσκεψή του στις αδελφές Σταμίρη, θα πέσει στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Από το σημείο αυτό περνά ο Μελέτης και βλέπει τον αδελφό του, τον καλύτερό του φίλο στο χώμα.

Ο Κωνσταντής αγνοείται. Ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη τρέμουν στην ιδέα πως του έχει συμβεί κάτι κακό, πως έχει μπλέξει κάπου και κινδυνεύει. Ο Μελέτης σώζει τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, από βέβαιο θάνατο.

Τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, χωρίς να γνωρίζει την πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, οι γιατροί ενημερώνουν τον Μελέτη πως ο Κωνσταντής είναι πολύ άσχημα. Εκείνος παγώνει.

Μπορεί να έχουν συμβεί όλα αυτά ανάμεσά τους, δεν παύει, όμως, να τον νοιάζεται, όπως παλιά. Ο Μελέτης, αντί να ενημερώσει τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, ενημερώνει τον Δούκα και την Μυρσίνη, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο.

Το θέαμα είναι ανατριχιαστικό. Αντικρίζουν τον γιο τους σε σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.