Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Μάνος ανησυχεί για τη μαύρη πέτρα

Η ημέρα στη ΦΑΡΜΑ παίρνει άλλο χρώμα και… γεύση όταν εισβάλει, ξαφνικά, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και φέρνει στους παίκτες μακαρόνια με κιμά! Δεν έρχεται, όμως, μόνο με καλούδια, τους φέρνει, επίσης έξτρα εργαλεία για να τους βοηθήσει με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:15

· Ο Μάνος ανησυχεί για τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ και ο Αστρινός προσπαθεί να κατευθύνει τον Βασίλη που να τη δώσει. Ο Βασίλης θέλει να φανεί δίκαιος ως ΑΡΧΗΓΟΣ και να την δώσει εκεί που «πρέπει»: οι δύο παίκτες που δεν έχουν μπει στον ΑΧΥΡΩΝΑ, ως ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ, είναι η Φανή και ο Αστρινός. Τελικά, ο Βασίλης αποφασίζει να τη δώσει στη Φανή γιατί γνώμονάς του είναι το δίκαιο και όχι η στρατηγική προς όφελός του. Η κίνηση αυτή του Βασίλη εντυπωσιάζει όλους τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Μάνο.

· Ο Αστρινός λέει στη Φανή ότι δεν θα ήθελε να παίξει μαζί της, αλλά θα σεβαστεί την απόφαση των συμπαικτών του.

· Για μια ακόμη φορά, η Φανή θα καθορίσει με την ψήφο της ποιος θα είναι ο 2ος ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ. Ποιος ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη;

· Το βράδυ πριν τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, ο Κουτσαβάκης αποφασίζει να κοιμηθεί έξω, δίπλα στη φωτιά που έχει ανάψει.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:15

· Η ημέρα ξημερώνει και η ΤΙΓΚΑ, που είναι εκτός στάβλου από το προηγούμενο βράδυ, έχει κάνει άνω κάτω την αυλή και το μποστάνι. Όλοι απορούν πώς την έβγαλε καθαρή ο Κουτσαβάκης, που κοιμήθηκε έξω, και δεν τον πάτησε η Τίγκα.

· Οι παίκτες αναρωτιούνται αν θα μπουν κι άλλα πρόσωπα στη ΦΑΡΜΑ. Ο Βασίλης λέει ότι αν μπουν κι άλλοι δε θα κάνει τίποτα, ούτε θα αρμέγει, ούτε θα ασχολείται με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

· Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ δείχνει ότι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι.

· Ποιος θα αποχωρήσει από τη ΦΑΡΜΑ, λίγο πριν την τελική ευθεία;

TRAILER

happytv.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.