Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Διονύσης δίνει εντολή δολοφονίας για την Αργυρώ!

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ο Διονύσης δίνει εντολή δολοφονίας για την Αργυρώ!

Στα επόμενα επεισόδια η Αργυρώ θα μπλεχτεί σε μια περιπέτεια, και χωρίς να το καταλάβει η ζωή της θα μπει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα θα βρει κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να έχει δει. Στο ξενοδοχείο που εργάζεται, πάνω στην δουλειά της θα ανακαλύψει μια ξεχασμένη βαλίτσα. Θα κάνει το λάθος να την ανοίξει και θα δει ότι  μέσα βρίσκονται αρχαία.

Μέσα στον πανικό της κάνει το δεύτερο λάθος και πηγαίνει να το πει στον Διονύση. Ότι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει θα πούμε εμείς οι απέξω από τον χορό. Αλλά πάνω στην θολούρα της αυτό σκέφτηκε.

Ο Διονύσης κρύβει την ταραχή του με αυτό που του λέει, και παίρνει αυτός την βαλίτσα. Κάνει ότι πέφτει από τα ΄σύννεφα, και δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. “Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι” θα της πει. “Μην χαλάσουμε την φήμη του ξενοδοχείου μας”

Της δίνει οδηγίες να μην μιλήσει σε κανένα, γιατί πάνω από όλα είναι το όνομα του ξενοδοχείου, όπως θα της πει. Μην πας στην αστυνομία και γίνουμε βούκινο, και η Αργυρώ κάνει ακριβώς αυτό που της είπε.

Αλλά ο Διονύσης που δεν υπολογίζει από ανθρώπινες ζωές μπροστά στο συμφέρον του, κάνει τηλέφωνο στο κύκλωμα.

“Πρέπει να την βγάλουμε από την μέση πριν μιλήσει και μας καταστρέψει” θα πει.

Θα πάρει τον Άγη και θα του δώσει μια ξεκάθαρη εντολή. Σκότωσε αμέσως την Αργυρώ.

Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει πλέον την Αργυρώ.

Ο από μηχανής θεός όπως λένε θα κάνει την εμφάνιση του. Για την περίπτωση της Αργυρώς θα είναι ο Αστέρης και ο Μαθιός, που θα της σώσουν την ζωή….την τελευταία στιγμή.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.